2777
2789
مشکل شما تصورتان از تناسخ هستچیزی که اسلام بهش باور داره سیکل معیوب نیست روایت از حضرت امام صادق گفت ...

عجب فکر نمیکنید شما دارید کورکورانه از عقاید اشتباهتون دفاع میکنید ؟یعنی چند بار قیامت قراره اتفاق بیفته ؟

درضمن به کسیکه نمیشناسی توهین نکن شایدم خودت مغزفندقی هستی به اینم فک کن

شما چرا ناراحت شدی منکه به شما توهین نکردم گفتم ایشون مغز بادامیه شما چرا تعصب الکی به خرج میدی

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب فکر نمیکنید شما دارید کورکورانه از عقاید اشتباهتون دفاع میکنید ؟یعنی چند بار قیامت قراره اتفاق ب ...

نظریه ی علامه حسن زاده آملی هست 

قیامت برای هر دوره ای اتفاق میوفته و ما یکی از اون دوران هستیم 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
عجب فکر نمیکنید شما دارید کورکورانه از عقاید اشتباهتون دفاع میکنید ؟یعنی چند بار قیامت قراره اتفاق ب ...

حتی متن رو کامل نخوندی ، نوشتم برای هر دوره قیامت اتفاق میوفته ، واقعا عجیبید 

والا نشستن چندتا کتاب دوزاری خوندن بعد میان اینجا ما رو آگاه کنن که به تناسخ ایمان بیاریم

چند وقت پیش من یه تاپیک زدم گفتم یه خانم تو نانوایی بهم گفته هرکاری داشتی از عیسی مسیح بخواه منم تو دلم گفتم تا حضرت محمد و کامل ترین دینو دارم نمیرم از کسی کمک بخوام .یعنی خدا شاهده میخواستن تیکه پارم کنن این تاپیکو زدم 

حتی متن رو کامل نخوندی ، نوشتم برای هر دوره قیامت اتفاق میوفته ، واقعا عجیبید

اتفاقا عجیب شمایید تو این قرن با این همه پیشرفت علم دیگه نباید انتظار داشت کسی هنوز تو این افکار اشتباه باشه .اتفاقا کامل هم خوندم ولی تمام دین و قرآن گفتن یه بار فقط یه بار قیامت اتفاق میفته

اتفاقا عجیب شمایید تو این قرن با این همه پیشرفت علم دیگه نباید انتظار داشت کسی هنوز تو این افکار اشت ...

برای هر دوره ای 

ما یکی از دوران هستیم 

بله قرآن دوره ی ما ، بحث با شما بیهوده است 

رجعت نظریه ی شیعیان هست ، اگر میدونستید چنین چیزی و نمی‌گفتند

من رجعت رو نگفتم! تناسخ رو گفتم ! شما گفتی ایت اللها همه تناسخ رو قبول دارن !!

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
چند وقت پیش من یه تاپیک زدم گفتم یه خانم تو نانوایی بهم گفته هرکاری داشتی از عیسی مسیح بخواه منم تو ...

یکی دیگه برعکس این تاپیک رو بزنه هم خانوم های مذهبی پارش میکنن

کورکورانه نیست گلم حتما اون تفسیر اشتباهه ،چون طبق دین ما اگه واقعا دین رو دقیق شناخته باشی ،انسان پ ...

چطور با اعتماد میگید حتما؟

من مطالعه دارم اگه مطالعه داری بگو 

امام صادق فرمودن هر زندگی بشری ۵۰هزار سال طول میکشه 

ایه ۴سوره معارجم موید این حرفه

معتقد به تسلسل 

من رجعت رو نگفتم! تناسخ رو گفتم ! شما گفتی ایت اللها همه تناسخ رو قبول دارن !!

رجعت همون تناسخ شیعی هست ، حالا شما تناسخ رو چی معنی میکنی به من مربوط نیست ، نوع درست تناسخ همون رجعت هشت

چرا میخواهید تفکراتتون رو تو مغز همدیگه فرو کنید!هرکسی حق به جانب میگه من درست میگم!من هم به خدا و روز قیامت ایمان دارم و هیچ شکی ندارم چون از قرآن چیز بالاتری نیست

ولی فکر میکنم تا شروع قیامت چرخه تناسخ اتفاق بیفته و آنقدر ادامه داشته باشه تا قیامت بشه شاید برزخ همین جا باشه

2810