2777
2789
شما چرا ناراحت شدی منکه به شما توهین نکردم گفتم ایشون مغز بادامیه شما چرا تعصب الکی به خرج میدی

چون ایشون استاد مسعود ریاعی هستن و اونی که پاشنه پای ایشون میدونه کله پوک خیلیا نمیدونه هنوز

معتقد به تسلسل 

اتفاقا عجیب شمایید تو این قرن با این همه پیشرفت علم دیگه نباید انتظار داشت کسی هنوز تو این افکار اشت ...

این نشون میده شما حتی رجعت رو هم قبول نداری ، رجعت نظریه ی شیعی هست و بر اساس قرآن ، دیگه ریپلی نکن

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ب ا خ و ن د ا ی مطیع سیستم برده داری و ایجاد رعب ووحشت از جهنم و اخرت و ناامیدی و اسیری ادما در ...

نداشته باشید این مشکل خودتونه نه من ضمنا با توهین به اونا منو اذیت نمیکنید من رو هیچ یک از بقول شما سیستم ها و اقشار مردم و انواع مذهب ها تعصبی ندارم من فقط خودم و اعتقاداتم و خدام برام مهم هستن😊

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

چون ایشون استاد مسعود ریاعی هستن و اونی که پاشنه پای ایشون میدونه کله پوک خیلیا نمیدونه هنوز

باشه شما درست میگی اون دنیا بزار همین استاد... بیاد شفاعتت و بکنه

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

جوری میگن استاد فلان انگار از پیامبری دارن صحبت میکنن

دقیقا من به این شعری که تو امضام هست خیلی اعتقاد دارم تو نی نی سایتم خیلی به کار میاد😂

نه اعتقاد ندارم . و به نظرمم نظریه درستی نیست . شما میگین یک زندگی خوب بدهکار هستین از این دنیا . بل ...

خب به نظر شما فردی که از این دنیا خیر ندیده.. تو دنیای اخرت کسایی که باعث ازارش بودن فقط مجازات بشن اون براش چه سودی داره؟

به نظرم حتی اون شرایط ناراحت کننده  تر هم هست چون در اون صورت من فقط یک بار روی زمین زندگی کردم و همون یک بار هم با مصیبت گذروندم!

خب به نظر شما فردی که از این دنیا خیر ندیده.. تو دنیای اخرت کسایی که باعث ازارش بودن فقط مجازات بشن ...

به نظرت اگه ده بار بریم تو جسم یه نفر دیگه اون موقع زندگیمون خوبه گلم ؟دنیایی که پر از درد و رنجه .من خودم اصلا دلم نمی‌خواد بعد از مرگ باز روحم تو جسم دیگه بره چون خسته ام از دنیا

دقیقا من به این شعری که تو امضام هست خیلی اعتقاد دارم تو نی نی سایتم خیلی به کار میاد😂

وای من چند وقت پیش تاپیک زدم راجب یه خانم که تو نونوایی بهم حرفی زد ،انقدر بهم تهمت زدن عزیزم که نگو 

وای من چند وقت پیش تاپیک زدم راجب یه خانم که تو نونوایی بهم حرفی زد ،انقدر بهم تهمت زدن عزیزم که نگو

میتوتی تعریف کنی😁

2810