2777
2789
عنوان

چقد بعضیا چیپ‌ و سطح پایین هستن

137 بازدید | 9 پست

یه هم‌ اتاقی دارم اصلا ازش خوشم‌ نمیاد.

همون روز اول که اومد میخواست با همه صمیمی بشه؛ برا همین یکی دوبار که میخواست غذا بخوره مثلا پیتزا سفارش داده بود تعارف کرده بود به یکی دو نفر از بچه خوابگاه ؛ نفری به تیکه برداشته بودن یا آب میوه که میخواست بخوره ؛ انداره یه شات به اونا هم‌داده بود.

بعد باهاشون دعواش شده اومده میگه از من به اونا رسیده😁 ولی برعکس نبوده😂😂 بچه هم نیست که بگم ۱۷، ۱۸ ساله اس، ۳۰ سالشه!!!

تازه ازدواج کرده طلاق گرفته یعنی باید خیلی پخته تر از این حرفا باشه.

خواستم‌ بگم حالا یه برش پیتزا و یه برش کوچیک میوه که این حرفا رو نداره! حالا اگه براشون جداگونه سفارش پیتزا داده بود یه چیزی ؛ تازه به زورم بهشون میداد، دیدین بعضیا به زور مهمونت میکنن میخوان‌ بعد سرت منت بذارن!!!

آدم‌  هست درمانگاه و مدرسه میسازه اصلا به رو خودش نمیاره!

بعد برا به لقمه اضافه غذاش،  که به زور گذاشته دهن این و اون ، کلی منت میذاره، هی میگه رو اعصابمه 

شعور ندارن بعضیا

البته فرهنگ تعارفمونم میتونه مقصر باشه

شخصا واقعا نخوام کسی از غذام بخوره کلا تعارف نمیزنم

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما سطح بالا باش به جای اون بنظرم تو بیشتر چیپ و سطح پایینی تا اون سرت رو گردن خودت باشه به تو ربطی نداره

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
2805

منو بکشی

تیکه تیکه کنی 

امکان نداره از دست کسی خوردنی بگیرم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکی از دوستای منم بود بقیه بچهارو دعوت میکرد 

بزوووور 

من اجازه نداشتم برم خونشون چقد بام قهر میکرد که نمیای و ... 

بعد یسال یهو برگشت به بچها گفت شما همش خونه ما تلپ بودین و میخوردین کلی منت گزاشت و دعوا و بحث 

اخرم قهر کرد با همشون

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

شما سطح بالا باش به جای اون بنظرم تو بیشتر چیپ و سطح پایینی تا اون سرت رو گردن خودت باشه به تو ربطی ...

لطفا یه بار دیگه کامنتتو بخون عزیزم

من درونگرام و حوصله حرف زدن با کسی رو ندارم

یه هفته اس صبح و عصر مخ منو خورده بسکه این حرف رو زده ، حالا منم یه تاپیک درد و دل زدم مثل بقیه که   تاپیک میزنن درد و دل میکنن

من از شما عذر میخوام شرمنده

همین؟

🤔😲

بله این‌ بخشی از رفتار و حرفاشه که چند روزه برا من تکرار میکنه و هر روزم چند نفر دیگه رو دعوت میکنه اتاق به اونا هم میگه

عصبیم کرده 

وراج و پرحرفم‌هست هر چقدم بهش بی توجهی میکنم فایده نداره ! حالا بزرگوار شما ببخش و وقتت و کامنتت رو صرف تاپیک های ثقیل تر و سنگینتر بذار مرسی

وقتتو با ما تلف نکن

ما ارزش نداریم