2777
2789

بله دختر خالم ۳۳

یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم ♥️✨️ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'            #جذابای‌سایت😗✨️ ~       تکستایِ اینجاهیچ ارتباطی به حالِ فعلی من نداره و دلیه عزیزان🦋🌱..تو سایت مادران  هم هستم ولی نه به این اسم خواستی اونجا پیدام کنی سرچ کن قهوه‍ قجࢪۍ☕🌥.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من دیدم یکی از اقوام نزدیک ۴۲ سالگی عروسی اش بود همین دو سال پیش خودم ولی ۴۳ سالمه مجردم هنوز و البت ...

گناه ما چیه سرنوشتمون اینجوریه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
نمیدونم من فقط دوست دارم زودتر بمیرم اصلا ازدواجم نمیخوام خیلی خسته ام هیچ انگیزه زندگی ندارم به زور ...

حال شما را کاملا درک میکنم

امیدوارم بزودی گشایش تو زندگیتون حاصل بشه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
تاپیک آخرم و یه نگاه بندازید.

عزیزم من اینقدر از این آیه ها خوندم و نتیجه ندیدم

کاملا میفهمم

‌چون شرایط منم همینه

ارتباطات اجتماعی خانواده خیلی مهم هستش.

برای پلی کیستی مرتب پونه دم کن بخور خوب میشی

برای جوش هم حجامت عالیه

ما خانواده را نمیتونیم عوض کنیم ولی خودمون را میتونیم

یه مدت بود قصد ازدواج کرده بوده چندین جا سپرده بودم که هر کس از دوستان دختر خاله دختر عمو و بستگان  داره و خانواده خوبی هستش معرفی کنند 

نزدیک 20 مورد معرفی شد و اونهایی که فکر میکردم میتونه مناسب باشه رو رفتم و دیداری داشتم متاسفانه اکثرا تو گذشته و ابتدای جوانی گیر کرده بودند و برخی خیلی آرمانگرا برخی  رویا گرا   برخی هم متاسفانه عقلشون ذایل شده بود و یجورایی رد داده بودند

دیگه بیخیال ازدواج شدم بلکل تا اینکه یکی از دوستان  هفته پیش منو دید گفتم آقا خواهر خانومم هست دختر خوبیه با کمالاته و از تو ام تعریف کردم که پسر کاری هست سر به زیر از این حرفا   بیا ببین  گفتم  محسن جان  برای من جور نمیشه  حکایت جهنم قیر و قیف هست  یه روز قیر هست قیف نیست یه روز قیف هست قیر نیست  تو جهنم بلاتکلیف موندم    به شوخی 

خلاصه که  دیشب رفتیم دیدار اون دختر خانوم   قرار بر این شد من منو مادرم بریم و ایشون هم با پدر و مادرشون  باشن و راحت صحبت کنیم 

سن ایشون 38 

تو صحبتها از آرزوهاش گفت دوست داشته که همسرش  یا نظامی باشه  یا کادر درمان  با فرهنگی 

گفتم من از این ها که گفتین نیستم و اصلا شبیه اینها هم نیستم با شوهر خواهرت همکارم   اصلا ایشون معرف بوده گفت مشکلی نیست گفتم برای من مشکل هست که با شخصی ازدواج کنم که  اصلا شبیه آرزوهاش نیستم 

خلاصه محترمانه همونجا طوری که ایشون ناراحت نشه کنسل کردیم و قرار شد ایشون بگن رد کردند

دلیل عدم ازدواج اغلب دختران سن بالا  کمالگرایی هست 

وگرنه با یکی از این خواستگار ها ازدواج کرده بودند 

ای کاش به جای رویا پردازی و کمالگرا واقع گرا بودند آدم ها  

امیدوارم این ماجرای من به کار کسی بیاد 

خودم هم نه کمالگرا هستم نه رویا پرداز 

چوب احساسی بودنم رو خوردم 

آیندم و تباه گذشته کردم 

ای کاش سنگ دل بودم ای کاش بیخیال بودم ای کاش ......

یه مدت بود قصد ازدواج کرده بوده چندین جا سپرده بودم که هر کس از دوستان دختر خاله دختر عمو و بستگان ...

شما مشکلتون اینه خودتون را بی عیب و نقص میدونید و طرف های مقابلتون را مشکل دار.اون بنده خدا از آرزوهاش گفته دلیل نمیشده که شما را نمی خواسته. شما با این فرمون پیش برید قطعا هیچوقت ازدواج نخواید کرد.

در مورد بنده هم کمالگرایی و.. نیست واقعا ادم خوبی سر راهم نیومده. همیشه ادم هایی که ازدواج نکردن دلیل بر سخت گیریشون نیست و اینکه قرار نیست ادم تن به هر ازدواجی بده

یه مدت بود قصد ازدواج کرده بوده چندین جا سپرده بودم که هر کس از دوستان دختر خاله دختر عمو و بستگان ...

ممکنه دل اون دختر را با این کارتون بشکنید خواهشا اینقدر راحت تصمیم نگیرید به اون دختر هم فرصت بدید لطفا.

2810