2777
2789

من خیلی از اون روز حالم بده و ناراحتم

بیش تر ب خاطر اینکه همچین آدمی خواهرمه واقعا ازش متنفر شدم

اعتماد ب نفسم از دست دادم از اون روز

ت ام میگفتی خدا از عقلتو کم کرده زده رو دماغ من

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

اشکال نداره عزیزم 

کتاب نیمه تاریک وجود رو بخون شاید کمکت کنه 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من جای تو بودم ذوق میکردم وقتی اینو گفته یعنی انقدر خوشگلی که میخواد جلوی جمع تو رو بکوبونه از حسادت ...

اره بحث خواستگار یود 

ولی دماع من واقعا گنده اس من از این ناراحت نشدم از اشغال بودن این حرصم گرف

خواهر منم خیلی منو مسخره میکرد و احساس خود شاخ پنداری داشت 

بعضیا رو زندگی باید تنبیه شون کنه

یه اتفاقاتی واسه خواهرم افتاد که الآن درست رفتار میکنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

میخاستی تو همون جمع بهش بگی عه من میگم همه چطور می‌فهمند ما خواهریم از شباهت دماغمون هست 😂😐

عزیزم نذار کسی جلوی جمع لهت کنه تو هم بلد باش له کردن رو اگ جواب ندی ب مرور زمان افسردگی میگیری اعتماد ب نفس هم نداری

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍