2777
2789
عنوان

افتابگردونم مهمونام همین الان رفتن هووووووووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 10727 بازدید | 154 پست
🤣🤣واقعا لازم بود ..دیگ حیا هم خوبه ... آخه حموم دونفری🥴🥴🥴خب آدم بره هتل ..قشنگ راحت تره ک شاید ...

من اینجا گفتم چون غریبم اینجا و بجز چند نفر کسیو ندارم مشورت بگیرم یا درد و دل کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣واقعا لازم بود ..دیگ حیا هم خوبه ... آخه حموم دونفری🥴🥴🥴خب آدم بره هتل ..قشنگ راحت تره ک شاید ...

عجب بیفرهنگای مفت خوری 

زورشون میاد پول هتل بدن تلپ شدن خونه یه آدم مظلوم خدا به دور 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
2805
اره دوبار باهم رفتن

واقعا حیا خوب چیزیه

خیلی رو داده بودی بهشون والا از مظلومیتت سواستفاده کردن بیشعورا

عجبشون کردی انداختیشون بیرون لشای اویزون

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
عشقمی خخخخ

سلام عزیزم 

خوبی عزیز 

من تو خصوصی درمورد حس ششم سوال پرسیدم یه زحمت می‌کشید بهم پاسخ بدید

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
از بس کاربر فوژان زد تو سرم ک عرضه داشته باش جری شدم خخخخ

قربون دست و پنجه کاربر فوژان.

من از راه دو. میبوسمش!

مهمونای شما رفتن، اصلا کمر من صاف شد.

یعنی چی آخه!

پاشو برو درب و پنجره رو باز کن، هوای خونه عوض بشه، یه کارگر کمکی هم بگیر، سر تا پای خونه رو بشوره. والا شوهر نتونست یه جواب سربالا به دوستش بده که نیاد تلپ شه، خرج یه کمکی بده لااقل بیاد خونه رو بشورن. خودتم نشورا، کلید بده به کمکی، برو با بچه بیرون.

خونه تون الان پر از انرژی های مخلوط شده هست.

پاشو واکن درو پنجره رو.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
اره دوبار باهم رفتن

اسی تو خیلی حوصله داری. من جای تو بودم آداب معاشرت و مهمونی را حالیش کرده بودم. خیلی بی ملاحظه بود. توام سعی کن دیگه یکم آدم رک تری باشی. قشنگ بگی من شرایط مهمون داری ندارم شرمندتم میشم. بگی دیگه گذشت اون دوره که مردم میتونستن مهمون داری کنن

عشقمی خخخخ

@افتابگردونننن

سلام عزیزم یک لطف میکنید تو خصوصی به سوالم درمورد حس ششم پاسخ بدید 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
2810