2777
2789

من خیلی زشتم خجالت میکشم چون اجزای صورتم خیلی نا متناسبه

یهویی سرم میبرم بالا میبینم داره نگام میکنه و زل زده بهم یجورایی به‌حالت تیز😐

خیلی خجالت میکشم حتما با خودش میگه چقدر این زشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه‌ بابا من واقعا زشتم و زمخت کلا پسرونه هست همه چیم

وای اینطور فک نکن منم راجب خودم از همین فکرا دارم ولی رفتار بقیه میبینم با خودم میگم اشتباه میکنم ولی همش در تکاموام نمیتونم با چهره خودم ارتباط بگیرم

ولی ممکنه بقیه مثل تو رفتار نکنن

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧

نمیدونم چرا یهو یاد آنه و گیلبرت بلی افتادم 🚶🏼‍♀️

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

به جان مادرم زشتم میدونم عکس بزارم میگن معمولی هستی ولی خانما دلسوزندواقعیت نمیگن

بذار

من رکپ

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

2810