2777
2789
عنوان

من مادر خوبی نیستم نمیتونم از بچم مراقبت کنم🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 44 پست
نچینده🙃استارتر حق دارهتب اصلا شوخب بردار نیس باید چندشبانه روز بالاسر بچه باشه از کتف و دست و گردن ...

بابا من یه اشنام بچه پنجمش به دنیا اومده بود میگفت هنوووز ملت میخوان به من درس بچه داری بدن،هنوز میگن اینکارو کن اونکارو کن.پس دم دهن مردمو نمیشه بست

آره تب  هم سخته ولی سختیش همینه..یه چیز وحشتناک مزمن و غیرقابل درمان نیست اگه رعایت کنیم 

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
چقد بدم میاد ازاین طرز فکر مادر فقط چون مادره بتش کردن مادره این خانم اول باعصبانیت میخواد به خواستش ...

دیگه بی انصافی نکن..بله مادر چون مادره احترامش واجبه همین اسی مادره الان بچه ش تب کرده حالش رو ببین..مادرا همه این روزا رو گذروندن..ادم سنش بالا میره زودرنج تر هم میشه..دیگه اینقدرا حق به گردن آدم دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست خودم نیست بابت هرچیزی که به پسرم میشه آنقدر خودمو سرزنش میکنم احساس میکنم همه جا مقصر اول و آخر ...

همسرت هم غر میزنه بهت؟

واااای یا خدا بعضی مادرا چه رفتارهایی دارن خودخواه .الان بهش زنگ بزن سرش بتوپ بگو تحویل بگیر بچه مریض شده هم ببره دکتر هم ازش نگهداری کنه😕😕

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

یک سرماخوردگیه دیگه .این حرفها و رفتارها چیه درمیارین

بچه کوچیک فرق می‌کنه دیگه . من حاضرم خودم مریض بشم بچه نه 

دیگه بی انصافی نکن..بله مادر چون مادره احترامش واجبه همین اسی مادره الان بچه ش تب کرده حالش رو ببین. ...

اسی نادریه که برای بچش ارزش قائله نه که بدونی مهمون مریض خونت داری دیگران رو هم دعوت کنی و مریض بشن . بعضی مادرا خودخواهن . مادرشوهر منم همینه میبینه فلانی خونشونه مریضه به زور زنگ نمیزنه بیایدد میرم میبینم طرف مریضه،، شعور خودشون نمی‌رسه انگار 

موندم با بچه های خودتون چجوری هستین که انقدر راحت میگید بابا یه سرماخوردگی ساده هست!

همین سرماخوردگی اگه شدید باشه خدای ناکرده اسیب جدی ممکنه به بچه بزنه خصوصا سن پایین که سیستم دفاعیش ضعیفه ...

همسایه ی نفهم منم همینجوری پاشد اومد خونه ام بدون هیچ‌دعوتی با سه تا بچه ی مریضش هم منو‌مریض کردن هم بچه ام رو‌

اصلا نفهمیدم فازش چی‌بود یهو‌پاشد اومد خونه ی من 

زیر سرم رفتم با این وضع بارداری 

الانم نشستم بالا سر پسرم مراقبشم راحت بخوابه 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد بدم میاد ازاین طرز فکر مادر فقط چون مادره بتش کردن مادره این خانم اول باعصبانیت میخواد به خواستش ...

باید بیشترین فاصله رو داد دقیقا

موندم با بچه های خودتون چجوری هستین که انقدر راحت میگید بابا یه سرماخوردگی ساده هست!همین سرماخوردگی ...

علاوه بر کلی هزینه‌ که صرف دکتر‌و درمانگاه شدد

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه منم دائم مریضه حالا خبر مرگم مراقبشم و هیچ جا نمی م جر خونه مادرم ولی اینا کلا همه چی به کتفشونه ...

ول کن بابا بچه تا بزرگ شه میلیون ها بار مریض میشه نمیشه که قرنطینه اش کرد همه جا ویروس هست

آره

خب همینه که اینقدر حساس شدی..یکم از موضع قدرت صحبت کن به همسرت هم نشون بده قوی هستی بگو پیش میاد مگه من همه جا میتونم جلوی ویروس رو بگیرم...چون غر زدن بخاطر این واقعا درست نیست...بعدم مگه شب بیداری و بچه داری با ایشون هست؟

2810