2777
2789
عنوان

ب نظرتون من دیوونم

113 بازدید | 13 پست

همش نگران سلامتیمم 

همش ضربان قلبم چک میکنم 

چای و قهوه نمیخورم نوشابه نمیخورم بخاطر قلبم 

همش ب فکر قلبمم 

همش تو اینستا پستای مرتبط باهاشو میبینم 

همش فک میکنم ک اگ کل دنیا مال من باشه سلامتی نداشت باشم چ فایده 

همش دپرس و غمگینم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فقط از اونور بوم افتادی که اگه با همین روال پیش بری وسواس فکری که داری از اینی که هست خیلی بدتر میشه، همین افکار بیخودی و افراطی بدتر به سلامت فکرت و جسمت اسیب میرسونن

واضح بگم مگه ما کی هستیم که دیگه تا این حد درگیر سلامتمون باشیم که بعدش باعث بشه بدتر از نظر فکری اسیب ببینیم خواهرم؟

چمیدونم، یه بارم واسه ما بشه.

2805
بله دیونه ایدباز سوالی بود بفرمایید😐

ن عزیزم مرسی 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
افسرده نیستی؟

نمیدونم 

ولی اصن نرمال نیس 

یهو میرم تو فکر 

از جمع فراری میشم 

یهو حس بد میگیرم

نه فقط از اونور بوم افتادی که اگه با همین روال پیش بری وسواس فکری که داری از اینی که هست خیلی بدتر م ...

دست خودم نیس واقن 

یهو میریزم بهم 

میرم تو فکر 

همش ترس دارم 

نمیدونم ولی اصن نرمال نیس یهو میرم تو فکر از جمع فراری میشم یهو حس بد میگیرم

علائم افسردگیو داری

این نگرانی بیش از حد برای سلامتیرم من تایمی که شدیدا درگیر افسردگی بودم داشتم 

برو مشاوره حتما

ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم... 
علائم افسردگیو داریاین نگرانی بیش از حد برای سلامتیرم من تایمی که شدیدا درگیر افسردگی بودم داشتم برو ...

مرسی ک وقت گذاشتید اومدید تاپیکم 🤍بله چشم حتما میرم 

فقط ی سوال ببخشید شما الان دیگ کامل  اوکی شدید؟ 

دارو بهتون داد؟ 

مرسی ک وقت گذاشتید اومدید تاپیکم 🤍بله چشم حتما میرم فقط ی سوال ببخشید شما الان دیگ کامل اوکی شدید؟ ...

خواهش میکنم عزیزم🤍

دارو داد ولی نخورد راستش 

اما مشاوره رفتم ، پادکست و کتابای مربوط یه مشکلمو خیلی خوندم، خیلی تلاش کردم واسه بهتر شدن حالم

الان آره خیلی بهترم خداروشکر

ایشالا توام خوب میشی اگه تونستی مشاوره بری برو حتما پیش یه آدم کاربلد 

خیلی کمکت میکنه 

ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم...