2777
2789
عنوان

روغن کوهان شتر حجم میده

54 بازدید | 17 پست

دوستان من چند تا تاپیک دیدم در مورد روغن کوهان شتر که حجم به بدن  میده ایا اطلعاتی دارین ایا باید بصورت خوراکی مصرف کرد یا بصورت ماساژ؟

اره ایجوری میشی 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عه سلامیارانتونو ریختن عزیزم؟

سلام عزیزم اره ۵ونیم صبح🥹🥹

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

سلام عزیزم اره ۵ونیم صبح🥹🥹

خدارو شکر 😍

منم اون کدی که گفتیو زدم،گفت دهک ۱۰

ولی صبح رفتم سامانه حمایت گفت دهک ۸

پیامک هم برام نمیاد

الان میخوام برم کارت بکشم

دعا کن واسه منم ریخته باشن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
واقعا؟؟ بعد اینکه باید خورد یا باید بزنم به بدنم؟

نمیدونم بعدشم مزاح کردم😁

خدارو شکر 😍منم اون کدی که گفتیو زدم،گفت دهک ۱۰ولی صبح رفتم سامانه حمایت گفت دهک ۸پیامک هم برام نمیا ...

چه جالب‌ حتما عزیزم از خدا میخوام خوشحالت کنه❤️ تو یه یکی از تاپیکام خبرم کن اگه ریختن که حتما ریختن 😍😍😍

چه جالب‌ حتما عزیزم از خدا میخوام خوشحالت کنه❤️ تو یه یکی از تاپیکام خبرم کن اگه ریختن که حتما ریختن ...

فدای تو گل😍

چشم حتما ♥️🙏

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ن اخه واقعا اینجوری میشه یکیو میدونم گفته ک استفاده کرده ولی نمیدونم خورده یا زده به بدنش بعد دقیقا ...

نه گلی امکان نداره اگه واقعا اینجوری بود ک دیگه هیچکس عمل نمیکرد یا باشگاه نمیرفت😵

چه جالب‌ حتما عزیزم از خدا میخوام خوشحالت کنه❤️ تو یه یکی از تاپیکام خبرم کن اگه ریختن که حتما ریختن ...

سلام گل

برام ریختنا😀😉♥️

2810