2777
2789
اخه روز دوم سوم میرفتید بهتر بود ولی خب اگر دکتر چیزی نگفت پس هیچی

دکتر فت روز سوم چهارم با پنجم من روز سوم اصلا نخوابیدم تا خود صبح گفت نرو دیگ روز چهارم رفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تیرویید مشکلی نداره 

ویتامین دی ۳ پایینه ک براتون تحویز میشه 

کم‌خونی دارید 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اولی بیشتر برا افسردگی و خلق و خو تاثیر داره دومی صددرصد تو بارداری موثره برین دکتر بهتون مکمل میدن ...

میشه لطف کنی تیروئیدم نگاه کنی و دوتا عکس فرستادم مشکل تنبلی تخمدان دارم یانه ؟اخه ماه پیش رفتم سونو گفت فولیکولا کوچیکه بهم قرص داد

مرسی عزیزم الهی شما تو اقدامی؟

بله عزیزم ولی دیگه میرم برا ای وی اف .. همسرم کم تحرکی داره 

ازمایش خون چندبار دادم بخاطر هورمونام fsh لب مرزه باید نرمالش کنم حالا شنبه میرم دکتر

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

میشه لطف کنی تیروئیدم نگاه کنی و دوتا عکس فرستادم مشکل تنبلی تخمدان دارم یانه ؟اخه ماه پیش رفتم سونو ...

عکس سونو رحم چ تخمدانو‌ دارید؟

عکس سونو رحم چ تخمدانو‌ دارید؟

رحم و تخمداننن

نمیشه ویرایشم زد 

یعنی این ماهم 😭 چه قرصی نرمالش میکنه؟عزیزم یه عمس دیگم گزاشتم میشه تیروئدمم چک کنی

ب من قرص اوزیل دادن 

من یبار fsh م خوب بودا ولی توو ازمایشات بعد رفت بالاتر حد نرمال 

ویتاگنوس بگید براتون بنویسه هورمونارو تنظیم میکنه خودمم میگیرم 

2810