2777
2789

کشف حجاب کرده🤣

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

سلام عزیزم خوبی

آبجی لینک رو برام فرستادی تو ایتا

ولی فکر میکنم خیلییییییی سخته و من عاشق اینا هستم. چکار کنم یاد بگیرم

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

آبجی کاش یه کم راهنماییم کنی حداقل اول یه لیف ساده بدوزم یا حتی یه چیز ساده

دو سه تا نخ دارم و یه قلاب

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
😁😁😁😂😂قرتیه

کجاییییییییییییییی آبجی 

سلام عزیزم خوبیآبجی لینک رو برام فرستادی تو ایتاولی فکر میکنم خیلییییییی سخته و من عاشق اینا هستم. چ ...

یاد گرفتن بافتنی سخته عزیزم 

باید انقد ببافی و بشکافی تا یاد بگیری 

من یه دوستی دارم سنشم زیاده انقد میبافه میشکافه تا الان راه افتاده 

شاید یه پای عروسکو چهار پنج بار میبافه باز می‌کنه تا درست میشه 

آبجی اکه حال داشتی جواب بده. من رفتم پیش شوهرم اومد از سر کار

یاد گرفتن بافتنی سخته عزیزم باید انقد ببافی و بشکافی تا یاد بگیری من یه دوستی دارم سنشم زیاده انقد م ...

اها پس درست حدس زدم سخته

حالا هیمن ساده ای بدوزم. حداقل یه لیف  

2810