2777
2789
عنوان

دارم اونایی رو که نی نی می خوان ولی نی نی دار نمیشن و درک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 27 پست
عزیزم منم یک ماه اقدام کردم نشد رفتم دکتر گفت اگه عجله نداری برای بارداری 3ماه قرص اووبوست و ژل رویا ...

نمیدونم چرا انقدر عجله و اشتیاق دارم براش... رفتم دکتر و شرایطم براش شرح دادم داشت با خنده از مطبش مینداختم بیرون 

میگفت تا یک سال هم حتی طبیعیه 

ولی خوب اون حس بد چشم انتظاری واقعا اذیتم میکنه 

بله دقیقا.. الان باید بچم حد اقل یک سالش می‌بود همسرم یکم حساس بودن و میگفتن باید به فلان درجه برسیم ...

منم بهونه های مختلفی داشتم همسرمم متاسفانه ب حرفم گوش میده 🥲😅 بچه منم الان باید ۲ ۳ سالش میبود خیلی پشیمونم مخصوصا ک رو سن حساسم 🥲🥲 

خدایی که همیشه کمکمون کرده چرا بهش توکل نداشتیم تو این موضوع اخه 😢 .. حتی الانم ک‌قصد بچه دار شدن داریم داره کمکشو میرسونه ، درسته ای وی اف میکنم و خودم دوست داشتم چندقلو بشه ، ولی باز هزینشو میرسونه .. البته گاهی میگم چون من چندساله ارزو چندقلو دارم شاید برای همین تو این مسیر قرار گرفتیم وگرنه فکرشو نمیکردم اصلا یه روز ای وی اف کنم 

ان شاءالله شما طبیعی همین امسال باردار شید و سال بعد بغلش بگیرید عزیزم ♥️♥️

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا انقدر عجله و اشتیاق دارم براش... رفتم دکتر و شرایطم براش شرح دادم داشت با خنده از مطبش م ...

عزیزم یه دکتر دیگه هم مراجعه کن ازش بپرس میتونی اینارو مصرف کنی یا نه؟... البته من تنبلی تخمدان خفیف دارم شاید فقط برای کسایی تجویز میکنن که تنبلی دارن نمبدونم باید بری یه دکتر خوب دیگه بپرسی

منم دقیقا مثل همسرتون فکرمیکنم یک سال و نیمه ازدواج کردیم شوهرم عاشق بچست میگه بزار سفت و سخت اقدام ...

یکی از دوستام همش بهم میگفت فکر نکن تا می خوایی میشه ها بجمب... من نمیتونستم براش شرایط شوهرمو شرح بدم  بهش میگفتم منتظر نتیجه کنکور ارشدم تا قبول نشم بچه نمیارم 😔 انگاری حرفش داره درست در میاد 😅

2805
منم بهونه های مختلفی داشتم همسرمم متاسفانه ب حرفم گوش میده 🥲😅 بچه منم الان باید ۲ ۳ سالش میبود خیل ...

ممنونم دوست عزیزم

ان شاءالله شما هم به زودی خبر خیر و شادی بهت برسه و با خوشحالی به دنیاشون بیاری 

عزیزم یه دکتر دیگه هم مراجعه کن ازش بپرس میتونی اینارو مصرف کنی یا نه؟... البته من تنبلی تخمدان خفیف ...

حتماا 

این خانوم دکتر احساس میکنم یکم بیش از حد خوش بین و ریلکسه البته خیلی بهم این رفتارش آرامش میده ولی فکر میکنم باید به یه دکتر دیگه هم مراجعه کنم 

ممنونم دوست عزیزمان شاءالله شما هم به زودی خبر خیر و شادی بهت برسه و با خوشحالی به دنیاشون بیاری

الهی امیننننن😍♥️♥️♥️

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یکی از دوستام همش بهم میگفت فکر نکن تا می خوایی میشه ها بجمب... من نمیتونستم براش شرایط شوهرمو شرح ب ...

ای بابا دختر چه ناامیدی تازه دوماهه اقدام کردی دکتر منم گفت تا یکسال هم نشه نازایی حساب نمیاد نگران نباااش بعدشم یه چیزی بگم نمیخوام بترسونمتا اما استرس به شددددت مانع باروری میشه بارها و بارها تجربه های اطرافیانو خوندم و شنیدم ک به خاطر استرس بدون هیچ مشکلی حامله نمیشدن فقط و فقط تا میتونی سعی کن بیخیال باشی و بهش فکر نکنی حتی موقع اقدامم به این فکر نکن که الان به خاطر بچه نزدیکی داری کاملا عادی زندگیتو کن بهش فکر نکن بیخیال شو تا روزی ک انشالله عقب بندازی تست بزنی ببینی مثبته

حتماا این خانوم دکتر احساس میکنم یکم بیش از حد خوش بین و ریلکسه البته خیلی بهم این رفتارش آرامش میده ...

اره یه دکتر دیگه هم برو که کارش خوب باشه این دوتارو که گفتم بگو ببین چی میگه برات تجویز میکنه یا نه 

ای بابا دختر چه ناامیدی تازه دوماهه اقدام کردی دکتر منم گفت تا یکسال هم نشه نازایی حساب نمیاد نگران ...

نه نه نا امید نیستم اصلا.. سپردم به دست خود خدا 

ولی اون چشم انتظاری که خانوما برای بچه دارن و درک کردم.. و واقعا سخته 

نه نه نا امید نیستم اصلا.. سپردم به دست خود خدا ولی اون چشم انتظاری که خانوما برای بچه دارن و درک کر ...

استرس نداشته باش بهش فکرنکن خودتو بزن به بیخیالی خیلی خیلی کمک میکنه به باروریت 

فعلا❤️