2777
2789
عنوان

چرا عسل تزریق میکنم داخل واژن ولی میریزه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2539 بازدید | 156 پست
همه چییییی زخم عفونت کیست

عسل طبیعی کوهستان یا از این عسلا مغازه هم میشه؟؟؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان بیماری #فیبروم_رحم و #پولیپ_رحم

مواردی که موجب ایجاد فیبروم رحم میشن:

🔴 مصرف غذاهای مونده و فست فودی و پیتزا و نوشابه، کافئین زیاد و ماکارونی و تخم مرغ و کوکو و کیک خامه ای و روغن جامد.

☢️ نکته بعدی: اگه اندازه فیبروم بیشتر از 20 میلیمتر باشه نیاز به عمل جراحی داره و ناچاره باید عمل کرد.

اما اگه اندازه اون کمتر از 20 میلیمتر باشه با داروهای طب اسلامی درمان میشه.

❇️ خب بریم سراغ درمان

1ـ هر شش ساعت، یک قاشق چای‌خوری سیاه‌دانه با عسل اسطوخودوس بخورد،

2ـ ساعت شش صبح: یک استکان دمکردۀ گل اسطوخودوس با عسل میل شود.

3ـ ساعت 12 ظهر: خوردن پرتقال شیرین با آناناس. 4ـ ساعت 6 بعد از ظهر: یک استکان دمکردۀ أفتیمون (Dodder) با عسل اسطوخودوس میل شود،

5ـ ساعت 12 شب: خوردن هُلو با مارلاد آن (برگۀ آن= قِیسی).

6ـ یک استکان از جوشاندۀ سیاه‌دانه با پوست میوۀ پرتقال (قسمت سفید داخلیِ پوست پرتقال) بنوشد،

🔶 مصرف مخلوط سیاه‌دانه+ عسل+ آب پرتقال طبیعی، در صبح ناشتا و سَرِ شب، نیز مفید است، 

🔹 هر 8 ساعت دو عدد میوۀ شاه بلوط بخورد.

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

درمان بیماری #فیبروم_رحم و #پولیپ_رحممواردی که موجب ایجاد فیبروم رحم میشن:🔴 مصرف غذاهای مونده و فست ...

اسی درمانش اینه انجام بده طبق دستور ان شاءالله خوب میشی 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

2805
عزیزم پلیپ یه بافت متراکم هست با عسل از بین نمیرع که اگر علامت دار هست درمان رو‌شروع کنید اگر نه فال ...

لکه بینی مدام و پریودای زود به زود دارم٫ دکتر گفت عمل کن٫اخه یه تعداد برای پولیپ و‌فیبروم و‌میوم نتیجه گرفتن با این روش!نمیدونم والا😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹
من همه ی مشکلات رحمم رفع شد دکتر همینطوری شوکه بود

چه مشکلاتی؟به نظرت برای پولیپ جواب میده این روش؟پولیپ کاویته رحم(نمیدونم کاویته کجای رحم میشه )

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹
عالیه این ترکیبات

گلم شما برا جی استفاده کردی

لکه بینی مدام و پریودای زود به زود دارم٫ دکتر گفت عمل کن٫اخه یه تعداد برای پولیپ و‌فیبروم و‌میوم نتی ...

مامان منم پلیپ داشت و‌ خونریزی که اصلا قطع نمیشد اصلا 

عمل کرد عملش سخت نبود اصلا همون روز اومد خونه عاذی مثل همیشه

2810