2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس ششم نیستم ولی از ته دلم برای حاجت رواییت کوثر خوندم توهم اگه دلت خواست برای خانه بابک تک نیت بگیر ...

جواب نیتتون بله هستش 

احتمال بیماری وجود داره مراقب باشید 

یه پیروزی ناعادلانه اتفاق میوفته  

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
2805
جواب نیتتون بله هستش احتمال بیماری وجود داره مراقب باشید یه پیروزی ناعادلانه اتفاق میوفته

ببخشید این پیرپزیه ناعادلانه برای بابک یعنی بابک پیروز میشه 

راستش منتظر رای دادگاه خونش هستیم

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
ببخشید این پیرپزیه ناعادلانه برای بابک یعنی بابک پیروز میشه راستش منتظر رای دادگاه خونش هستیم

نمیدونم عزیزم برای کی هستش بزار میگیریم از اول بهت میگم چون فقط اینو نشون میداد یه پیروزی ناعادلانه هستش 

وایسا 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
جواب نیتتون بله هستش احتمال بیماری وجود داره مراقب باشید یه پیروزی ناعادلانه اتفاق میوفته

موهات بلنده پوستت روشنه تپلی قده متوسطی ک رو ب بلند نیست انگشتای ظریف داری و قشنگ چشمای کشیده لبای کشیده گونه خوشفرم  

ببخشید این پیرپزیه ناعادلانه برای بابک یعنی بابک پیروز میشه راستش منتظر رای دادگاه خونش هستیم

عزیزم بابک پیروز میشه  

نمیدونم عزیزم برای کی هستش بزار میگیریم از اول بهت میگم چون فقط اینو نشون میداد یه پیروزی ناعادلانه ...

ببین برادرم خونه رو به اسم زنش زنه الان بخاطر خیانت زنش دارن طلاق میگیرن رای اول دادگاه برای خونه به نفع برادرم بود زنش رفت اعتراض داد با رشوه حکم رو شکسته الان دوباره برادرم اعتراض کرده خیلی استرس داره تمام داراییش همینه

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
موهات بلنده پوستت روشنه تپلی قده متوسطی ک رو ب بلند نیست انگشتای ظریف داری و قشنگ چشمای کشیده لبای ک ...

درست بود تقریبا 

به نظرت دندون پزشکی یا پزشکی قبول میشم کنکور ۴۰۴ دولتی ؟

بعد کی و با چطور آدمی ازدواج میکنم 

هر چی حس کردی از آیندم بگو 

2810