2777
2789
عنوان

پسری که قبلا باهاش بودم بعد دو سال پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 23 پست
شاید یکی ب گوشش رسونده یا پروفایل عاشقانه نذاشتی ک ببینه ؟

تو بیوم اسم اول نامزدمو گذاشتم پروفایل عاشقانه هم دارم 😕

تازه نامزد کردم💖✨️.‹ حال بحران زده‌ام ، معجزه میخواهد و بس ؛مثلا سر زده یڪ روز، بیایے، نروی :)!🫀' ›

تو بیوم اسم اول نامزدمو گذاشتم پروفایل عاشقانه هم دارم 😕

برشون و دلیت اکانت بزن 

این کرم داره دیده تو رابطه ای گفته بزار خراب کنم همه چی رو 

یا بنظرم بگو این خط سلب مالکیت شده من خریدمش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برشون و دلیت اکانت بزن این کرم داره دیده تو رابطه ای گفته بزار خراب کنم همه چی رو یا بنظرم بگو این خ ...

نمیتونم دلیت کنم با نامزدم اونجا چت میکنیم دلیت کنم بدتر حساس تر میشه

تازه نامزد کردم💖✨️.‹ حال بحران زده‌ام ، معجزه میخواهد و بس ؛مثلا سر زده یڪ روز، بیایے، نروی :)!🫀' ›

2805
اسی پیام میده مثلا چی میگه؟

چرتو پرت مثلا اول پیام داده بود پاک کردم گفتم مزاحمم نشو گفت باشه چند روز گذشت امروز دوباره پیام تو داری برلی من همش چیز میز میفرستی منم هیچی براش نفرستادم تو این دو سال  حتی شمارشو ندارم بعدش ساعت یازده نیم پیام داده دختر مگه باهات نیستم منم جواب ندادم

چرتو پرت مثلا اول پیام داده بود پاک کردم گفتم مزاحمم نشو گفت باشه چند روز گذشت امروز دوباره پیام تو ...

بده مامانت یا ابجیت جوابشو بدن زنگ بزنن ببین چ مرگشه تا بترسه زنگ نزنه 

بده مامانت یا ابجیت جوابشو بدن زنگ بزنن ببین چ مرگشه تا بترسه زنگ نزنه

باشه خودم حلش میکنم!