2777
2789
خانومای مذهبی درباره این چه نظری داریدـ آیا زن مى تواند بدون اذن شوهر، از مال خودش نذر کند؟امام خمین ...

بنظرم نذر آقای سیستانی که میگن اگه مزاحم حق شوهرنباشه اشکال نداره درستشم همینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پذیرفتن ریاست مرد در خانواده(ماده ۱۱۰۵ قانون اسلامی) و همچنین حق سکونت زوجه نیز تمکین عام زن از شوهر ...

اینا عقل دارن که شما باهاشون بحث میکنید؟ 

۴ ساله تو این سایتم و تو جامعه هم دارم میبینم 

اینا چشم بسته معتقدن به چیزایی که از بچگی شنیدن هیچ حرف و منطقی رو هم متوجه نمیشن

خودتونو خسته نکنید

خیلی باید از خودت بدت بیاد 

فاقد ذره ای غرور و عزت نفس 

حقیر 

بی کس 

بی پناه 

تنها 

سرخورده 

و.... 

باشی

که یک حیوان که موقع مکالمه توانایی استفاده از زبانش رو نداره و به جاش با دست و پا حرف میزنه رو دوست داشته باشی

اسلامی که به زن میگه ریحانه و گل؟اسلامی که زن رو از حقارت و گور سرد نجات داد ؟ الان تو ادیان و مرام ...

مثلا تمکین از شوهر اجباره و وظیفه شرعی و قانونیه زنه و باید انجام بده، اگه انجام نده یا مثلا فاصله طولانی بیفته مرد میتونه شکایت کنه و دادگاه بهش اجازه گرفتن زن دوم رو صادر میکنه.

حالا چرا همخوابگی برای زن و تمکین از شوهر واجبه؟
خب این  خیلی بده که دقیقا اینجوری مردا فکر میکنن زن گرفتن که فقط برای اینکه سرویس جنسی زنشون بهشون بده یعنی دقیقا به مردا داره میگه وظیفه زن همینه  که ... 

توقع مردا روهم شدیدا بالا میبرن. 
از اینطرف خود مردها پر رو شدن میگن واجبه هر وقت من میل میکنم در اختیارم باشی ولی از اون طرف زن کلفت خونه شونه.

تازه مرد باید بازم انتخاب کنه کدوم خونه، چه خونه ای و کجا حتی زن نمیتونه بدون اجازه شوهر اگه مرد راضی نباشه از خونه بره بیرون حتی بره خونه پدر و مادرش 

خب اگه از اون طرف فقط وظیفه زن مثلا رابطه ست پس اکیدا نباید تو خونه کار کنه، مثلا ضمن عقد چرا عاقد نمیگه همسر شما وظیفه ای در قبال پختن، شستن، کار خونه، بچه داری، شیر دادن نداره و اگر اینکارهارو انجام نداد شما حق اعتراض ندارید. 

ولی با کمال تعجب دادگاهها زیاده:
زنم کار نمیکنه، غذا نمیپزه، به بچه نمیرسه، بچه داریش خوب نیست پس اینا چیه اگه قانون گفته زن موظف به انجام اینکارها نیست؟ ولی مردا میرن دادگاهها شکایت دارن.

خیلی راحت زن میتونه بگه من هیچ وظیفه ای ندارم اینکارهارو انجام بدم یا  قاضی میتونه به اون مرد بگه: اعتراض و شکایتتون وارد نیست و بی مورده چون همسرتون هیچ وظیفه ای نداره که این کارهایی که شما نام بردین انجام بده حتی براتون غذا بپزه با بشوره بسابه ولی در کمال تعجب در واقعیت میبینیم اتفاقا اینا وظیفه زن هست و باید انجام بده.

همه زنهای ایرانی دارن تو خونه کار میکنن بدون حقوق و مزد اگه زن انجام نده مرد میتونه شکایت کنه طلاقش بده. 

از اون طرف زن حق طلاق نداره ،
اگر طلاق بخواد مهریه رو میزاره اجرا در ازاش طلاق میگیره  یه وقتایی هم میگه مهرم حلال جونم آزاد حتی از از مهریه که حق و پشتیوانش هست هم میگذره. 

در واقع چون حق طبیعی تصمیم گیری برای زندگی از زن گرفته شده  بجاش مهریه جبران میکنه که البته این هم قدیما اثر داشت الان که مهریه کاملا بی اثره.

حتی مهریه دیگه زندان نداره  مهریه در ازای حق طلاق وحضانت فرزند و حق کار وتحصیل و...... هست.

و اینکه تمام حقوقی که مرد به زنش میده  رو مرد میتونه قانونی فسخ کنه بزنه زیرش قانون این حق و بهش داده.

وقتی مرد زن صیغه ای یا دوم میگیره قطعا زن باید مزد و حقوق بگیره برای کار کردن تو خونه شوهر عدالت باید رعایت بشه. 

مرد حق نداره صیغه یا موقت و دائم کنه
اگر کرد قطعا باید به زنش مزد و حقوق بده
ولی عملا درجامعه مردا صیغه ای و موقت و دائم دارن ولی هیچکس حقوقی درقبال کارهای خونه به زنهاشون نمیدن. 

باید سر عقد قید بشه و قانون بشه زن وظیفه نداره ولی ماشالله برای مردا زن اول میشه کلفت، زن دوم عشق و حال مردا میتونن صیغه کنن ساعتی، هفتگی، ماهی، سالی 

حتی زن در حال آمیزش شوهرش رو ببینه کاری ازش ساخته نیست و مرد مجازاتی هم نمیشه 

وقتی به مرد حق تمکین داده شده و زن کم کاری کنه مرد به راحتی میره حکم عدم تمکین میگیره، شکایت میکنه و زن وظیفشه و موظفه به تمکین شوهرش.

اسلامی که به زن میگه ریحانه و گل؟اسلامی که زن رو از حقارت و گور سرد نجات داد ؟ الان تو ادیان و مرام ...

مگه قرار نبود این چیزا وظیفه زن نباشه؟

خب زن هم انجام نمیده زن باید شکایت کنه که چرا من باید انجام بدم همه اینکارهارو ، بعد تمکین از شوهر هم برام اجبار باشه.
ولی برعکس مرد میره باز از زن شکایت میکنه آخر اگر زن انجام نده نهایت طلاق میده مرد.

تازه خونه و مکان خونه روهم باید مرد تعیین کنه یعنی خونه و جای زندگی رو 

و زن وظیفشه بره تو اون خونه خودشو در اختیار مرد بزاره و مرد کاملا ازش کام بگیره و زن بدون اجازه شوهر حق خارج شدن از خونه رو نداره حتی  خونه پدرش باید با اجازه شوهرش بره.

و باز مرد میتونه بره شکایت کنه زنم بدون اجازه من میره بیرون یا فلان جا حتی خونه پدر و مادرش.

اینجا باز دادگاه حق رو به مرد میده و زن میگه شما باید از شوهرتون اجازه بگیرین برای خروج از خانه و اگر شوهرتون راضی نباشه حق رفتن خونه پدرتون روهم ندارید

و خیلی چیزای دیگه که حوصله تایپ کردنش رو ندارم که همش به نفع مرداست

شما ببین مقلد کی هستی بعدم این که جزو واجبات دین نیست به عقلتون رجوع کنین

وآقا من به عقلم رجوع میکنم خیلی چیزا رو میبینم که عقلانی نیست

چرا انسان باید از انسانی مثل خودش اجازه بگیره واطاعت کنه

حالا دیگه بهش اگاه شدی، قضیه فرق داره، تو باید خودت به خودت محبت کنی تا دیگه محبت اونو نیاز نداشته ب ...

تو مراحل طلاقم عزیزم 

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

2810