2777
2789
عنوان

میترسم بچه ی بعدیم پسر باشه🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 79 پست

جنسست زیاد مهم نیست 

اونچیزی که مهمه  اینه چجوری قراره روح و روان اون بچه ای که اول بخواست خدا و دوم بخواست والدین بدنیا میاد، قراره پرورش پیدا کنه  

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس من از مادرت قوی تره و بچه دومت دختره

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2805

حالا میان کلی از مزایا و معایب و خواست خداوند میگن قبول کنید دختر داشتن یه چیز دیگه ست خیلی خوبه همدم و همراز رفیق آدمه منم یه پسر دارم ولی دیگه باردار نمیشم چون مطمئنم دومی ام پسر میشه حس ششم منم خیلی قویه من اون روز اولی که بی بی چک زدم گفتم بچم پسره حتی تاپیک هامو ببینید مربوط به پارسال تاپیک زدم گفتم بچم پسر شد و من میدونستم پسره 

اخه من خواهر هم نداشتم دختر هم نداشته باشم دیگه هیچی🥲

عزیزم  حس ششم مادرت در برابر قدرت و خواست خداوند هیچ هیچ هست 

منم دقیقا شرایط شما رو داشتم و همه میگفتن بچه دومت هم پسر میشه و من با دل شکسته دومی رو باردار شدم  

خدا میدونه وقتی سونو گفت دختر چه حالی داشتم 

انشالله این حس نصیبت بشه 

تا یک ماه دیگه دخترم به دنیا میاد

حست نسبت به من چیه یه دختر ۹ساله دارم بعدی چیه

پسر

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

من دوتا دختر دارم و یه پسر 

پسرم ۱۰ سالشه میگه منم داداش میخوام  به طور جدی هم میگه جوری که با گریه میگه و دلم میسوزه ولی توان بچه آوردن ندارم همش باید استراحت مطلق باشم

به نظرتون چیکار کنم؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
هر چی باشه سالم و صالح باشه اگ پسرم شد خب یکی دیگ بیار 😉

یا خداااا فقط یکی دیگه میخوام ..سر همین پسرم اینقدرررر اذیت شدم که حد نداره..ولی بچه ام یه خواهر یا برادر میخواد

مرسی عزیزم

2810