2777
2789
همون جلو بازو؟ دستت تا چندتا توان داشتبله هب شما جوونی ففط ۱۷ سالته قویتری

جلو بازو با دمبل نمیزدم آخرا

با دستگاه میزدم ، پشت بازو دوتا وزنه ، جلو بازو یکی

۴ تا ست ۱۵ تایی

دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم چه حرفیهمن برای همسرم پرسیدم ایشون ضعف عضلانی ندارن ۶۴ سالشونه دیگه تصمیم بر این شد بره باش ...

ما حتی وزنه نیم کیلویی هم داریم

حالا شما میتونید توی خونه با بطری های آب دمبل یا هالتر درست کنید اگر توی باشگاه اذیت میشن

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

نه عزیزم چه حرفیهمن برای همسرم پرسیدم ایشون ضعف عضلانی ندارن ۶۴ سالشونه دیگه تصمیم بر این شد بره باش ...

با این سن 

این وزن خوبه برای شروع 

بعدا می تونه زیادش کنه 

همکارم معلم ورزشه می خوای ازش بپرسم ؟ 

2805
ما حتی وزنه نیم کیلویی هم داریمحالا شما میتونید توی خونه با بطری های آب دمبل یا هالتر درست کنید اگر ...

بله عزیزم مثل اینکه وزنه های یک و نیم کیلویی هم وجود داره ولی برای افراد دارای مشکل هستش و برای فقط بانوان هست یعنی یه خانم جوونیه که این هارو داره و برای شاگرداش استفاده میکنه همراه خودشم میبره

اب معدنی زشته مه

بله عزیزم مثل اینکه وزنه های یک و نیم کیلویی هم وجود داره ولی برای افراد دارای مشکل هستش و برای فقط ...

آب معدنی داخل خانه استفاده کنه نه باشگاه.

کش های تی آر ایکس یا کش های پیلاتس هم میتونه توی خونه استفاده کنه

آب معدنی داخل خانه استفاده کنه نه باشگاه.کش های تی آر ایکس یا کش های پیلاتس هم میتونه توی خونه استفا ...

شما خودتونم بنظر میاد تو رشته ی بدنسازی سابقه داشته باشین گلم

شما خودتونم بنظر میاد تو رشته ی بدنسازی سابقه داشته باشین گلم

بله حدودا پنج سال بوکس آماتور کار کردم و چند سالی هم توی بدنسازی بودم ولی خوب دیگه کم کم میخوام خودم رو بازنشسته کنم و نرم نرم کار کنم

2810