2777
2789
عنوان

برای ازمون آزمایشی فردا چیکار کنم

73 بازدید | 16 پست

ازمون ازمایشی فردارو هیچی نخوندم و میدونم برم، منفی میزنم

برم یا نرم؟

تا الان غیبت نداشتم اصلاااا

ولی بشدت استرس دارم که غیبت کردن کارمو خراب کنه

اما از طرفی نتیجه ای که قراره بگیرم، قراره خیلی رو روحیه ام تاصیر بزاره بخاطر همین میخوام ندم

باز شما تجربه ای دارین بگین 

من بودم میرفتم 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ول کن بابا 

نتیجه اش مهم نیست 

پاشو برو بده 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من بودم میرفتم

حتی اگه صفر و منفی میزدی؟

من واقعا هیچی نخوندم و اشتباهی که کردم اینه که کند رفتم و حداقل یه هفته اصلا طبق برنامه نرسیدم بخونم

و حتی دفتر تحلیلمم پر نکردم یعنی اصلا تحلیل نکردم کلا وقتو گذاشتم رو اموزش و هی تحلیلو عقب انداختم.

درصدای قبلیمم همچین بالا نبود ولی حداقل منفی نزده بودم

میدونم اگه برم و کارنامه ی صفر بگیرم دستم، ازون لحظه ببعد هرکی اسم ازمون بیاره من میشینم کل اون دو هفته هر لحظه ای که پای درسم، خودمو سرزنش میکنم. خیلی کار کردم که بیخیال و شل کن ولی میدونم روم تاثیر داره متاسفانه.

با این شرایط بازم میگی برم؟

وضعیتم اونجوری که فکر میکنی نیست به معنای واقعی نخوندم..

میدونم 

منم کلا ترازم توی ۴هزاره و هنوز به بودجه بندی هم نرسیدم 

ولی باز میرم سر جلسه 

همین خودش یه انگیزه است برای بیشتر خوندن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

حتی اگه صفر و منفی میزدی؟من واقعا هیچی نخوندم و اشتباهی که کردم اینه که کند رفتم و حداقل یه هفته اصل ...

من خودمو گفتم چون اندازه تو خود خوری ندارم چون میدونم خب همه اینارو 

مثال وقتی تو اینارو داری به من میگی یعنی خودتم میدونی و خبر داری 

وقتی خبر داری و همه اینارو میدونی چرا باید نتیجه اینقدر ازارت بده 

اینجوری فقط اذیت میکنی خودتو 

برو یه محکی بزن خودتو ببین بدون تحلیل و تست و فلان چند مرده حلاجی 

بعدم یاد اوری کن تو یه فراانسان نیستی یه ادم معمولی که ممکنه از برنامش عقب مونده باشه 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

میدونم منم کلا ترازم توی ۴هزاره و هنوز به بودجه بندی هم نرسیدم ولی باز میرم سر جلسه همین خودش یه انگ ...

حتی اگه صفر و منفی بزنی درسارو(خدای نکرده البته) بازم میری؟؟

من وضعیتم همینه الان

برای اولین بار مطمئنم منفی و صفر قراره زیاااد ببینم.

حتی اگه صفر و منفی بزنی درسارو(خدای نکرده البته) بازم میری؟؟من وضعیتم همینه الانبرای اولین بار مطمئن ...

اره بابا من غیر از زیست و زمین بقیه رو صفر میزننم 😂 

منفی هم یکی دوبار دادم

ولی هردفعه انگیزه میگیرم دفعه بعد بیشتر بخونم

من خودمو گفتم چون اندازه تو خود خوری ندارم چون میدونم خب همه اینارو مثال وقتی تو اینارو داری به من م ...

باشه

قبول..

پشتیبانو چی میگی؟

میدونم مهم نیست ولی باسه تحلیل میگه حتما بریم پیشش

میتونم بهونه جور کنم البته اونو

ولی دفتر تحلیلمو اگه خالی ببینه میفهمه که دفعه ی قبل که گفتم تحلیل کردم، درواقع انداختمش عقب و نکردم..

چون دفتر تحلیل و دفتر برنامه ریزیو میگه حتما بیارین..

اره بابا من غیر از زیست و زمین بقیه رو صفر میزننم 😂 منفی هم یکی دوبار دادمولی هردفعه انگیزه میگیرم ...

پشمام خواهر شما چه روحیه ای داری..

یکم ازش قرض میدی به من؟

ولی بیشوخی من حتی دو تا درسم نمیتونم بزنم..

با این حساب بازم برم؟

2810