2777
2789
عنوان

من دیگه واقعا نمیتونم

206 بازدید | 22 پست

مگه نه اینکه باید شرایط یهتر بشه 

بچه ها من هرچی میرم جلو بدتر و بدترههههههههه 

نفسم نمیاد دیگه 

به کی نذررکنم؟؟؟؟؟؟؟؟

بخدا نمیتونم دیگه🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺💔

این چه امتحانیه خدا میگیره 

نمیتونم بخدا

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چون نیست

بخدا هرجور حساب میکنم طبیعی نیس انقدددد بی تفاوتی خدا نسبت بهم،

یعنی گریه های منو نمیبینه؟

نمیشنوه؟؟؟؟؟

مردم خب ک

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
بخدا هرجور حساب میکنم طبیعی نیس انقدددد بی تفاوتی خدا نسبت بهم،یعنی گریه های منو نمیبینه؟نمیشنوه؟؟؟؟ ...

خدا حتی به حیووناشم رحم نداره

حتی به اونا به اون پاکی هم رحم نداره 

تاپیک یکی مونده به اخرم بخون 

‌' شِیطانی‌دَرقالِب‌فِرِشته! '
خدا حتی به حیووناشم رحم ندارهحتی به اونا به اون پاکی هم رحم نداره تاپیک یکی مونده به اخرم بخون

این دنیا دنیای تضاد هست .سایه و افتاب، شبو روز ،شادی و غصه ،تلخ و شیرین ،صعود و فرود ،زضتی و زیبایی  و.... در نهایت زندگی و مرگ .

همش باهم ،برای ساخته شدن و تکامل ما که بریم جایی که تضاد وجود ندارهو سراسر نعمت و خوشی هست .🥰

این دنیا دنیای تضاد هست .سایه و افتاب، شبو روز ،شادی و غصه ،تلخ و شیرین ،صعود و فرود ،زضتی و زیبایی ...

اون قسمت خوشی vip برا ما قفله من یکی چیزی جز بدبختی و له شدن سگ و گربها ندیدم🙂💔

این دنیا دنیای تضاد هست .سایه و افتاب، شبو روز ،شادی و غصه ،تلخ و شیرین ،صعود و فرود ،زضتی و زیبایی ...

اخه من الان کلااااا تو اون سایه هستم😐😐😐😐😐😐

چند سال اخه؟۱سال ۲سال ده سال؟؟

اون قسمت خوشی vip برا ما قفله من یکی چیزی جز بدبختی و له شدن سگ و گربها ندیدم🙂💔

تو این دنیا ممکنه ولی اون دنیا خدا می‌دونه .

فقطم رو حیوونا قفلی زدیا😄 در مورد مرگ انسانها نمی‌گی  .معلومه خیلی مهربون و حیوون دوستی و اذیت میشی .

اونا هم شاید با مرگ جایگاهشون ازین دنیا بهتر بشه گلم.

اخه من الان کلااااا تو اون سایه هستم😐😐😐😐😐😐چند سال اخه؟۱سال ۲سال ده سال؟؟

مشکلت چیه؟ 

این دنیا علاوه بر تضاد بر پایه علت و معلوله .

هر معلولی علتی داره که ممکنه سالهای بعد بنابه اون علت ، قفل شه به قول شما .

علت رو کشف کن .از ریشه حل کن .ببین چند درصدش مقصر خداست .جامعه ،اطرافیان و خودت چقدر مقصری؟ 

تو این دنیا ممکنه ولی اون دنیا خدا می‌دونه .فقطم رو حیوونا قفلی زدیا😄 در مورد مرگ انسانها نمی‌گی . ...

انسان خوب نیستن

از انسان بودن فقط جسمشو دارن 

اگه ذره جون ایناهم اهمیت داشت براشون این اتفاقا هیچوقت نمیوفتاد 

قلبم داره آتیش میگیره 

داره مچاله میشه 

من پاره تنمو سر همین از دست دادم 

حالا دوباره تو همچین موقعیتی قرار گرفتم:)

من نابود شدم...

مشکلت چیه؟ این دنیا علاوه بر تضاد بر پایه علت و معلوله .هر معلولی علتی داره که ممکنه سالهای بعد بناب ...

مقصر بابامه 

بابام،چطوری حلش کنم؟؟؟؟تو بگو🙂هرجاااااا میرم پیش روانشانس ترایپیست میگه باید علت حال بدتو حذف کنی از زندگیت چطوری حذف کنممم؟؟؟تو بگو من چه غلطی کنم😭😭😭😭😭😭😭

2810