2777
2789

من رفیقم جدا شد رفت خونه مستقل ، چون به خانم رییس بودن توی خونه عادت کرده بود 

نمیتونست به حرف پدر و مادر و سخت گیریاشون عادت کنه یا گوش بده

خودشم کار میکنه 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من دارم جدا میشم

پدر مادر ندارم

داداشام جنگ و دعوا ک باید بیای با ما زندگی کنحالا خونه هاشون پنجاه متری و دو سته تا بچه دارن

ولی نتونستم 

الآنم تنهام با بچم

امروز از نزدیک خونه داداشم باید رد میشدم دیدم ماشینش دم دره برا اینکه نبینتم از یه خیابون دیگه رفتم 

خیری ک بهم نمیرسونن حداقل نبینمشون شر نرسونن اذیتم نکنن

واقعیته

به زعم شما واقعیته 

طوری حرف میزنی که انگار مثلا  خانم های جدا شده  یه طیف جدا از جامعه هستن 

اولا خیلی از این خانم ها  اونقدر شأن و شخصیت  اجتماعی  بالا دارن که بقیه رو اصلا حساب نمیکنن 

ثانیا  یکی مثل شما هم ممکنه  یه روز این تجربه رو داشته باشه ...

به زعم شما واقعیته طوری حرف میزنی که انگار مثلا خانم های جدا شده یه طیف جدا از جامعه هستن اولا خیل ...

ممکنه این اتفاق هم برای شمابیفته و یک مطلقه اواربشه تو زندگیت...پس هرچیزی ممکنه

هرکدومم دایل خودشون دارن...

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
منم ی بچه دارم احساس میکنم مستقل شم بچه م راحت تره

اره بچه شاید میخاد بازی کنه بخوابه بریزه بپاشه تا کی هی بگی بهش بکن نکن خودش بدبخت شده ب اندازه کافی

من یک ماه خونه خواهرم بودم بچم در عذاب بود 

الآنم تو خونه ای هستم ک حتی گازکشی نیس،برق از همسایه قرض گرفتم ،حموم دسشوویی نه شیرآلات نه درب،کلا یه چهار دیواری خالی

ولی حداقل بچم هر موقع بخواد می‌خوابه بیدار میشه بازی می‌کنه

با پیک نیک غذا درست میکنم یا تو قابلمه آب گرم میکنم حموم میکنیم ولی چاره چیه خدا دید شوهرم منو بچمو ب چه روزی انداخت فقط منتظر خدام ...

ممکنه این اتفاق هم برای شمابیفته و یک مطلقه اواربشه تو زندگیت...پس هرچیزی ممکنههرکدومم دایل خودشون د ...

عزیزم من منم دارم جدا میشم ولی کاش ب قول شما مطلقه آوار میشد ی متاهل با دوتا بچه آوار شد رو زندگیم پس اینطوری باشه منم باید بگم متاهلا خرابن 

هر حرفی و بلد باشید چطور بگید تا دلی نشکنه

2810