اتیییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 314 عنوان انقباض هه مامانا توروخدا بیاین 50 بازدید | 11 پست مامانا دراز کشیدم دور نافم گرفتگی داره زیر نافم سفت میشه اندازه ی وجب یکم درد میگیره انقباضه؟ دیروز | 23:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محمدجوادقندی عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 4511 طبیعی نگران نباش منم موقع بارداری اینجوری میشدم بچه خودشو جمع میکنه خانوم هستم 👨👩👦👦 لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯♂️
اتیییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 314 طبیعی نگران نباش منم موقع بارداری اینجوری میشدم بچه خودشو جمع میکنه انقباض چجوریه؟
محمدجوادقندی عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 4511 انقباض چجوریه؟ خب اگ انقباص داشته باشی توی سنو معلوم میشه یعنی بچه پایین میاد ولی وقتی سفت میشه جای نافت بچه خودشو جمع میکنه خانوم هستم 👨👩👦👦 لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯♂️
اتیییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 314 خب اگ انقباص داشته باشی توی سنو معلوم میشه یعنی بچه پایین میاد ولی وقتی سفت میشه جای نافت بچه خودشو ... عععع درد هم میکنه پ طبیعیه نگران نباشم داره جا باز میکنه
محمدجوادقندی عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 4511 عععع درد هم میکنه پ طبیعیه نگران نباشم داره جا باز میکنه کجات درد میکنه خانوم هستم 👨👩👦👦 لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯♂️
اتیییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 314 کجات درد میکنه جایی ک سفت میشه یکم درد میگیره
محمدجوادقندی عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 4511 جایی ک سفت میشه یکم درد میگیره اشکال نداره ولی بازم به دکترت بگو ولی من یادمه سفت خودشو میکرد بچه دیگ درد میگیره یکم اگ دیدی دردت خیلی زیاد شد برو پیش دکترت خانوم هستم 👨👩👦👦 لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯♂️
اتیییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 314 اشکال نداره ولی بازم به دکترت بگو ولی من یادمه سفت خودشو میکرد بچه دیگ درد میگیره یکم اگ دیدی دردت خ ... جمعه برا این درد رفتم بیمارستان جدی نگرفتن منو
محمدجوادقندی عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 4511 جمعه برا این درد رفتم بیمارستان جدی نگرفتن منو خب پس چیز مهمه نیس فقط استراحت کن اصلا چیز سنگین بلند نکن تازه زیر پاهات ی بالشت بزار تا یکم پاهات بالا تر باشه بچه پایین نیاد زیاد بالا نزاری که کمرت درد بگیره به اندازه چیز سنگین اصلا باند نکن خانوم هستم 👨👩👦👦 لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯♂️