2777
2789
عنوان

خواهردنامزدم رسما شده برام هوو چجوری خلاص بشم از شرش

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 59 پست
عزیزم اینام همینن بخدا دلم میخواد پیج دختره بفرستم فک کن با دوس پسر من دستاشون دور کمر هم حلقه دارن ...

اینا انگار اینطوری عادت کردن نمیشه ترکش داد یا باید کنار بيای یا ول کنی رابطت رو

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

اره بابا میاد میشینه رو پاش لپای همدیگه رو چندتا چندتا محکم بوس میکنن تو بغلش فشارش میده بعد همینجور ...

شما متوجه میشی دیگه از رفتار و بدن پسر که محبت خواهر برادریه یا نه؟🤢

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

با توجه به اخلاقت بهت توصیه می کنم قبل از ازدواج با یک مشاور صحبت کن . اگر خواهر و برادر زیادی وابسته باشند نقش پر رنگی توی زندگیت داره و تا بخوای با سیاست و محبت و این چیزها کمرنگش کنی پیر میشی و عذاب می کشی . بشین فکرهات را خوب بکن و بعد تصمیم بگیر 

عزیزم طبیعیه دلیل نمیشه چون شما رابطتتون با برادرتون خوب نیست فک کنید همه باید اینجوری باشن

من جونم برا داداشم در میره هر روز حداقل یبار رو باید باهاش تلفنی صحبت کنم در حد اینکه صداشو بشنوم بدونم حالش خوبه 

ولی خب در این حد که مزاحم رابطش با خانومش بشم نه 

ولی هر جا گیر کنیم تو زندگیمون یه جورایی پشت همیم

ایشونم رابطشون خیلی گرم و نزدیکه حساس نشو 

و اینکه میگید حس میکنم با کسی شریک شدم این نیست 

ولی باید قبول کنید ایشون پسر یک خانواده برادر یه آدم دیگه هم هست 

عزیزم طبیعیه دلیل نمیشه چون شما رابطتتون با برادرتون خوب نیست فک کنید همه باید اینجوری باشنمن جونم ب ...

اره شاید مشکل از منه چون تودم خانوادم خیلی سردن شاید بخاطر اینه درکی ندارم از این چیزا 

ولی خواخرشم با من خیلی رابطش بد حس میکنم اونم همین حسو داره ک داره داداشش با من شریک میشه

با توجه به اخلاقت بهت توصیه می کنم قبل از ازدواج با یک مشاور صحبت کن . اگر خواهر و برادر زیادی وابست ...

خب ببین من اویل مشکل نداشتم ولی رفته رفته دیدم خواهرش با من کلا خیلی سرد انگاری اونم حس میکنه داره داداشش با من شریک میشه سر این منم حساس شدم بیشتر 

اخه من کاریشم نکردم اصلا 

بهتره این مشکل و همین الان حل کنی وگرنه فردا که ازدواج کنی هروز دعواست و اوضاع ممکنه بدترم بشه اینو ...

اره شاید باید بپذیرم 

ولی خب خواهرش کلا با من خیلی سرد شاید واسه این زورم میاد ازش

اره شاید مشکل از منه چون تودم خانوادم خیلی سردن شاید بخاطر اینه درکی ندارم از این چیزا ولی خواخرشم ب ...

فورت مریضه تو 

داداشش مگ شوهرشه که با تو شریک بشه 

اون به عنوان یه پسر هم یه همسر میشه ( البته معلوم نیس بااین اخلاق گندت بگیره تورو یانه)

هم برادر

هر دو جدان به هم ربطی ندارن

💜💍¹⁵⁵

خب ببین من اویل مشکل نداشتم ولی رفته رفته دیدم خواهرش با من کلا خیلی سرد انگاری اونم حس میکنه داره د ...

حسوده عزیزم ... چیز عجیبی نیست من از این موارد دیدم هر کاری می کنه تا زن داداش را آزار بده و تمام توجه داداشش را به خودش جلب کنه . هیچ کاری هم نداشته باشی یا حتی بهش خوبی هم بکنی باز زهر خودش را می ریزه 

فورت مریضه تو داداشش مگ شوهرشه که با تو شریک بشه اون به عنوان یه پسر هم یه همسر میشه ( البته معلوم ن ...

اتفاقا اخلاق تو گند ک الکی داری قضاوت میکنی 

من فقط ب چیزی ک برام عجیبه ری اکشن نشون دادم خیلی عجیبه؟؟؟؟ ایا تو اونجایی ببینی خواهرش چه بساطی راه انداحته رسما داره وسط رابطه ما خودشو قرار میده 

چقدر زبونت تلخه من فقط حسم گفتم وقتی حسم اینه ک دارم شریک میشم چیزیو باهاش چیکار کنم دروغ بگم مگ حسم دست خودمه؟؟؟ وقتی دختره ی جوری رفتار میکنه ک انگار من دشمنشم اونم میدونم ققط سر حسادتشه  انتظار داری براش لاو بترکونم 

خیلی تلخه زبونت خیلی

اره شاید باید بپذیرم ولی خب خواهرش کلا با من خیلی سرد شاید واسه این زورم میاد ازش

سعی کن یکم باهاش مهربون باشی حالشو بپرسی که نرم بشه  دوما اونیکه باید تورو دوست داشته باشه خواهرش که نیست ینفر دیگست که اون مهمه

2810