2777
2789
عنوان

اونایی نامزدین یا تازه ازدواج کردن میایین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 36 پست
ما کلا ۲۲ روز نامزد بودیم .۳ ماه عقد تو اون مدت لباس نخریدم بابام می‌خرید اونو اما لوازم آرایش و عرو ...

خوبه پس 

اره ماهم رسمه یه چند تیکه داماد باید بگیره 

برای خوراک اوکی هست میگیره اکثر اوقات ولی تا حالا حساب کردم کلا یه مانتو گرفته که اونم مثلا بعد یه دعوای حسابی بود دیگه هیچی مشکلیم ندارم خداروشکر خودم میتونم بگیرم کلی خب منم دلم توجه از طرف اونو میخواد یا یه هدیه کوچیک که خوشحالم کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما ✔️

اره 😂

خوشبخت شین

به خاطر اختلاف سنیتون به مشکل نخوردین؟

من بد نیست این اختلاف اما خب انگاری اون جونییشو کرده و زیاد اون شوق و نداره که من انتظار دارم 

اره 😂خوشبخت شینبه خاطر اختلاف سنیتون به مشکل نخوردین؟من بد نیست این اختلاف اما خب انگاری اون جونییش ...

ممنون همچنین

نه هیچ مشکلی نداشتیم 

شوهرم انگار سه سالشه کوه انرژی و هیجانه 

یه نمونش شهر بازی میریم من ساکت میشینم اون مث زنی که میخواد زایمان کنه جیغ و داد و هوار میکنه🤣🤣🤣🤣

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

2805
ممنون همچنیننه هیچ مشکلی نداشتیم شوهرم انگار سه سالشه کوه انرژی و هیجانه یه نمونش شهر بازی میریم من ...

😂😂😂😂😂عزیزم

خوبه پس اینجوری اره بعضیا کلا انرژی دارن و ادم پیششون همیشه شارژو جوون میمونه

نامزد من خیلی بی ذوق و انگیزه است اصلا هیچ 

ته خوشحالیش بره طبیعت بگرده 😒

خیلیم عالی خوشبخت بشی گلممن مادرمو حاجی و پدرمو سید صدا میزنه ولی کلا کم صحبت میکنه نامزدم اما گاهی ...

فداتشم همچنین گلم

اولاش اینطوره عزیزم،کم کم یخا آب میشه خوب میشه،هرکس یطوریه نباید مقایسش کنی فدات ،باهاش صحبت کن بگو خونوادم تورو مثل پسرشون میدونن سعی کن بیشتر گرم بگیری،درست میشه اصلا نگران نباش

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘