2777
2789
عنوان

اونایی نامزدین یا تازه ازدواج کردن میایین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 36 پست
یک سال و نیم نزدیک به دوساله ازدواج کردیم تو دوران نامزدی همسرم دو روزی یکبار میومد یک روز و نصفی می ...

نمیتوستیم 

چه کتابی شد نمی‌توانستیم 💀🤣🤣

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

یک سال و نیم نزدیک به دوساله ازدواج کردیم تو دوران نامزدی همسرم دو روزی یکبار میومد یک روز و نصفی می ...

چه خوب 

خوشبخت بشی عزیزدلم

رفتار نامزد من گاهی خیلی عجیب میشه که به شدت باعث دودلیم شده 😪

تو دوران نامزدی کادو یا پولی چیزی بهتون میدادن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چه خوب خوشبخت بشی عزیزدلمرفتار نامزد من گاهی خیلی عجیب میشه که به شدت باعث دودلیم شده 😪تو دوران نام ...

شوهرم ؟ همیشه شارژ و بسته از بعد خواستگاری که بهش جواب مثبت دادم برام می‌فرستاد 

خرید هم باهاش میرفتم هرچی میخواستم میخریدم 

یه کارت هم بهم داده بود پول می‌داد بهم که خرج نکردم ازش چون اصن فرصت نشد ماه آخر که خواستیم بیایم خونمون دانش مامانم رفت باهاش برام لوازم آرایش خرید 

من عقدبودیم تقریبا درهفته پنج باری همو میدیدیم،به مادرم میگه خاله به پدرم میگه عمو یا سید،چون بابام سیده،ولی دوران عقد خیلییی سخت بود اون همش دوس داشت بریم بیرون من همش خانوادم مخالفت میکردن همیشه تو دوراهی بودم

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
شوهرم ؟ همیشه شارژ و بسته از بعد خواستگاری که بهش جواب مثبت دادم برام می‌فرستاد خرید هم باهاش میرفتم ...

چقدر خوب 

من ماه دوم فقط پول داد و یه بارم رفتم سفر یه مبلغی ریخت یه بارم قهر کردم پول بهم داد سرجمع ۳ تومن شد تو این ۶ ماه نامزدی 😂

اگه هم بریم بیرون نهایت بستنی چیزی بگیره خوردنی باشه که خب نخورده نیستم خوردنیو همه میگیرن به نظرم

کادوهم چشم ندیده تا حالا بعد از ۶ ماه یه روز بردم یه مانتو فقط گرفت همین با اینکه منطقیم حرفمو زدم بهش اهمیتی نداد اصلا چون به قول شما من دیدم اینایی نامزدین کادو و نمیدونم خریدو پولو اینا 

اخه من ندید بدید نیستم ولی انتظار دارم و حقیقتا به فکر ایندم که در اینده قراره رفتارش چطور باشه

من عقدبودیم تقریبا درهفته پنج باری همو میدیدیم،به مادرم میگه خاله به پدرم میگه عمو یا سید،چون بابام ...

خیلیم عالی خوشبخت بشی گلم

من مادرمو حاجی و پدرمو سید صدا میزنه ولی کلا کم صحبت میکنه نامزدم اما گاهی خیلی کم میاد کلا از نظر ارتباط اجتماعی خیلی پایینه

چقدر خوب من ماه دوم فقط پول داد و یه بارم رفتم سفر یه مبلغی ریخت یه بارم قهر کردم پول بهم داد سرجمع ...

ما کلا ۲۲ روز نامزد بودیم .۳ ماه عقد 

تو اون مدت لباس نخریدم بابام می‌خرید اونو 

اما لوازم آرایش و عروسک و روسری و تزئینی و کتاب زیاد میخرید برام شوهرم 

همش هم کافه و رستوران بودیم

کلا خب خودش جشن و اینچیزا هم گرفت و به سری وسایل جهاز طبق رسممون باهاش بود  بعد تو یه شهر هم نبودیم کرایه رفت و آمدش هم بود برا همین  دیگه لباس رو بابام می‌خرید 

2810