2777
2789
عنوان

یکی از آرزوهام داشتن شوهر پولدار😌

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی شما رو در حد متوسط جامعه میبینم با اقساط فراوون

یا بسم الله 😂😂😂

الانم رو ؟ قسط ندارم الحمدلله 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
2805
اینا آرزو ها و رویاهام، یعنی نمیتونم بیانشون کنم؟ مردا همشون برام محترم هستن اما من چیکار دارم باهاش ...

عیبی نداره عزیزم ، فرضا شما به جنبه فانش گفتی ،

ولی متاسفانه امروز تو جامعمون خانمهایی هستن که جدی جدی از مردها طلبکارن ، درحالی که نه خودشون نه خانواده شون آدمهای تلاشگری تو زندگیشون نبودن و نیستن در هیچ زمینه ای

💍🩷
بزار ببینن اخه مرد پولدار میره زن پولدار تر از خودشو میگیره دیگه.مگهدفیلم هندیه اخه🤣الان پسرا هم مح ...

دقیقا، مگه اینکه مثل این فیلم هنديا دنبال خدمتکار باشن که زور بهشون بگن

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
آدم میتونه تا حدی رویا پردازی کنه، من مجردم فقط احساسم بیان میکنم وگرنه واقعیت به کل برعکس

یادش ب خیر رویا پردازی من این بود همیشه که با جومونگ ازدواج میکنم🤣 خیلی دوسش داشتم کراش بچگیم بود.  یه پسره هم بود ط همسایه بود  شبیه جومونگ بود  باهاش بازی می‌کردم و همیشه خر ذوق بودم🤣

بخوای حتما پیدا میکنیشوهر پولدار خیلی خوبه حتی اگه مقطعی باهاش باشی و بتونی خودتو بکشی بالابرو جاهای ...

دنبالش نیستم، فقط میام اینجا از رویا هام میگم

حالا جدا از شوخی ، منم از بس دلم میخواد خودم پولدار باشم و شوهرم هم همینطور اصلا عادی زندگی نمیکنم😑 ...

من زندگی عادی بیشتر دوست دارم، اما میخوام پولداری تجربه کنم 

من زندگی عادی بیشتر دوست دارم، اما میخوام پولداری تجربه کنم

نه واقعا زندگی عادی از نظر من عذاب آوره ، الانم عادی دارم زندگی میکنم خیر سرم اما میخوام این وضعو عوضش کنم

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

خب آخه حقم دارن ، آخه چرا مردی که پولش از پارو بالا میره باید بره یه دختره به مراتب پایین تر از خودش ...

جدی نگیر، اینا رویاها و احساسات منم. خودم میدونم واقعیت چیز دیگه‌ای.

عشق هم دست کم نگیرد آدم عاشق بشه کر و کور میشه نگاه نمیکنه طرف چقدر پول داره

عیبی نداره عزیزم ، فرضا شما به جنبه فانش گفتی ،ولی متاسفانه امروز تو جامعمون خانمهایی هستن که جدی جد ...

من اینجوری نیستم، خانوادم من کم توقع بار آوردن 

2810