2777
2789
عنوان

دلم بستنی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 24 پست
تازه پسرم که سرما خورده همینو گفتداد زده میگم چیه میگه دلم بستنی میخواد منم گفتم خوش به حالت باورتون ...

آخ ننه قربونش برم حالشو درک میکنم ما الان مثل معتادی هستیم که مواد بمون نرسیده 😂😂

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راس میگه چطور این یه کیلو رو خوردی برامنم جای سواله😂😂😂

من باردار بودم مربا رو با قاشق میخوردم منی که سال تا سال لب به مربا نمیزدم شیره انگور رو سر میکشیدم مثل نوشابه 😂

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راس میگه چطور این یه کیلو رو خوردی برامنم جای سواله😂😂😂

به راحتی 

من نخوردم که پسراش خوردن 

شوهرم پسر دوست نداشت خدا دو تا پسر همزمان بهش داد😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
وایی خیلی خوبه من که اشکم در اومده شوهرم مثل میرغضب داره نگام میکنه میگفت فقط بگو چطور این یه کیلو ر ...

من دو‌ کیلو‌رو هم یه جا میتونم بخورم‌بدون اینکه حتی ذره ای حالم بد شه حتی ۳ کیلو چهار کیلو 

حامله هم نیستم 

اگه ترس از اضافه وزن نبود 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
جااانمممم نی نی هوس کرده بود دیابت نگرفتی دور از جونت؟

نه عزیزم چون من اشتها نداشتم و غذا اصلا نمیخوردم نه وزن زیادی اضافه کردم نه قند و فشار گرفتم این مربا خوردنه هم کلا یک ماه هم نشد چون ویارم شدید بود 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من باردار بودم مربا رو با قاشق میخوردم منی که سال تا سال لب به مربا نمیزدم شیره انگور رو سر میکشیدم ...

چقدر مثل منی منم از مربا متنفر بودم اما الان جون میدم براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر مثل منی منم از مربا متنفر بودم اما الان جون میدم براش

منم پسر باردار بودم الان البته پسرم ۱۲سالشه 😊خدا نی نی هاتو سالم نگه داره 

من دو‌ کیلو‌رو هم یه جا میتونم بخورم‌بدون اینکه حتی ذره ای حالم بد شه حتی ۳ کیلو چهار کیلو حامله هم ...

بیاین به این میرغضب بگین 

میگه تو خودت بچه ای من موندم بچه میخوای چکار قاطی کرده یه نمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40