2777
2789
عنوان

مجبردم و از نوک سینم شیر میاد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 55 پست
دلم نمیخاد جای حجامت رو بدنم بمونهکبدم داغون نشه اینایی ک میگیو بخورم😂😅

جای حجامت نمیمونه میره همسرم انجام داده ..

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اخه گفتید پریود نمیشید و عقب میوفته .. اگر سونو دادید و ننوشته فولیکول ریز دارید و pco پس تنبلی ندار ...

سونو شکم و لگن بزارم میتونید تحلیل کنید؟

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خراش سطحی هستن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

سونو شکم و لگن بزارم میتونید تحلیل کنید؟

بله بذارید 

2805

جدی؟

اخه من رو پوستم خیلی حساسم ی لکای ریزی رو دستمه همش تو فکرم لیزرش کنم😂

دلم نمیخاد جای حجامت رو بدنم بمونهکبدم داغون نشه اینایی ک میگیو بخورم😂😅

زعفران که برای کبد ضرر نداره اتفاقا خاصیت هم داره اما زعفران و ابن چیزا برای خانمهای مشکوک به بارداری خیلی ضرر داره 

دیگه اینجوریه دیگه هر دختری تاخیر پریودی میوفته زعفران میخوره تا پریود بشه حجامت هم فک نکنم جاش بمونه زالو درمانی هم میشه 

چند سالته؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
جدی؟اخه من رو پوستم خیلی حساسم ی لکای ریزی رو دستمه همش تو فکرم لیزرش کنم😂

بله پشت کمرو خراش دادن و یه چیزای فنجون طوری میذارن پشت کمر خونو جمع میکنه .. جای این فنجونه قرمز میشه دایره دایره .. ولی ب مرور میره 

البته من نمیدونم حجامت برای شما خوبه یانه فقط خواستم بگم جای خراش حجامت میره 

بله پشت کمرو خراش دادن و یه چیزای فنجون طوری میذارن پشت کمر خونو جمع میکنه .. جای این فنجونه قرمز می ...

عزیزم گزاشتم میشه ببینی تخمدانام نرماله یا ن

زعفران که برای کبد ضرر نداره اتفاقا خاصیت هم داره اما زعفران و ابن چیزا برای خانمهای مشکوک به باردار ...

۱۹

نمیدونم مامانم میگه گرمیجات نخور

۱۹نمیدونم مامانم میگه گرمیجات نخور

چرا ؟

دوست داشتی تاپیک بزن دوباره از نی نی سایتی ها هم بپرس اگه شک داری که زعفران بخوری یا نه 

موی زائد داری؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزم گزاشتم میشه ببینی تخمدانام نرماله یا ن

نه ننوشته تنبلی دارید 

چرا ؟دوست داشتی تاپیک بزن دوباره از نی نی سایتی ها هم بپرس اگه شک داری که زعفران بخوری یا نه موی زائ ...

یکی تو شهرمون گرمیجات خورد زد ب کبدش مرد

اره خیلیی

اگه داشت تو سونو مشخص میشد؟

بله شما فولیکول خوب داشتید ۲۰ میلی متر 

نزدیک تخمک گذاری رفته بودید ؟

2810