2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چرا نرفتی پیشه روانشناس

من خودم روانشناسم ولی هنوز نمیتونم درد عشق خودمو درمان کنم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

ابجی من چی میگم تو چی میگی

آهان اقا هستید

متوجه نبودم نه که سایت خانوماس!

من به عنوان یه خانم برای یه خانم دیگه نظر گذاشتم!

حالا نظر بدی هم نیست حتما برید سرکار از ویلون گشتن تو سایت بارداری خیلی بهتره درد عشق وهم کم میکنه

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
آهان اقا هستیدمتوجه نبودم نه که سایت خانوماس!من به عنوان یه خانم برای یه خانم دیگه نظر گذاشتم!حالا ن ...

مجبور نیستی حتما نظر بدی عقده داری برو سر یکی دیگه خالی کن 

#Lord

مجبور نیستی حتما نظر بدی عقده داری برو سر یکی دیگه خالی کن

قطعا تو امضاتون بنویسید آقا هستید ما نظر نمیدیم!

عقده ارو کسی داره که لای زنای باردار ویلون میگرده !🤢

قطعا تو امضاتون بنویسید آقا هستید ما نظر نمیدیم!عقده ارو کسی داره که لای زنای باردار ویلون میگرده !� ...

کوری نمیبینی شکل ارم روی کاربریمو اینم بهونه نکن تو خودت نچسپ به ما بقیه پیشکش 

#Lord

کوری نمیبینی شکل ارم روی کاربریمو اینم بهونه نکن تو خودت نچسپ به ما بقیه پیشکش

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

من که بیکار نیستم مثل شما بزنم رو پروفایل طرف ببینم آقاس یا نه!

کاربریت که بسته شد انوقت برو تنهایی گریه کن

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 من که بیکار نیستم مثل شما بزنم رو پروفایل طرف ببینم آقاس یا نه!ک ...

اینجام انقدر بی در و پیکر نیست هرچی از دهنت در اومد بار من کردی اومدی توی تایپیک خودم داری به خودم بی احترامی میکنی 

#Lord

2810