2777
2789
عنوان

شوهرم مدام تو مهمونیا بهم چشم غره میره یا اخم وتخم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسوده همشون همینن

استثنا هم هست

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
احتمالا از اول اخلاقاشو میدونستی باهاش ازدواج کردی ، لباس پوشیده بپوش و سعی کن رعایت کنی

بی خیال  من اوایل ازدواج خیلی با حجاب بودم ولی وقتی فهمیدم چقدر کثیفه وادای پیغمبرا رو در میاره منم دیگه عادی رفتار میکنم و چادر رو گذاشتم کنار ولی حجابم خوبه خودش یه هول خیانتکاره من از خودم مطمئنن تا حالا به هیچ مردی فکر هم نکردم چه قبل ازدواج چه الان

2805

یعنی قبل ازدواج متوجه این اخلاقش نشدی؟ آخه اصلا چیز کوچیکی نیست، عملا داره حق یه زندگی معمولی و معاشرت‌های عادی رو ازت میگیره. الان سه تا راه داری یا باهاش کنار بیای و به خواست اون رفتار کنی یا تغییرش بدی یا ازش جدا شی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)
ناراحت نشیا ... کافر همه را به کیش خود پندارد

راستش منم عقیدم همینه استارتر

ک آدمای پارانوئیدی بقیه رو مثل خوودش میبینه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وااا مگه برده گرفته که باید مطابق دستور اون باشی وگرنه مورد خشمش قرار میگیری یعنی چی آخه تو واسه خودت شخصیت داری عقل داری 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

برید پیش مشاور

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
2810