2777
2789
بچها فکر کنم این چکوری چرت و پرت میگه اصلا جواب نمیده فقط هی میگه خودپو امیدوار نگهداشتپ

اخه اگه منبع داشته باشه میگه بقیه میرن سرچ میکنند دیگه

بعدم آروم کردن تا به واقعیت پیوستن راه بسیاره😕

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیخوام نا امیدتت کنم ولی دو بار باز کردم گفت ک این بارم رد میشی ایشالا ک برعکس باشه

توروخدا برامنم بگو اشتی میکنیم یا طلاق؟ صلاحم تو کدومشه؟

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

2805
خواهش می کنم عزیزم❤امسال ازدواج می کنم؟کار درستی کردم به اقایی که تازه باهاش اشنا شدم جواب رد دادم، ...

عزیز دلم امثال بخت شما باز نمیشه  و اما بابت اون اقا کار خوبی کردی وگرنه تو اینده باهاش ب مشکل میخوردی 

من ف..ا.ل. فاطمه زهرارو فقط بلدم گلم یک سال خود با این ف.ا.ل اروم کردم 😭

ممنون میشم برای من هم انجامش بدی. من از لحاظ روحی خیلی آشفته و داغونم. بالاتر گفتم نیتم چیه. میخوام احساس م رو نسبت ب خودم بدونم. 

کار خوبه خدا درست کنه🥲
عزیز دلم امثال بخت شما باز نمیشه و اما بابت اون اقا کار خوبی کردی وگرنه تو اینده باهاش ب مشکل میخور ...

عزیزم میشه منم بگی ؟ رد شدین دوباره 😔😔 

میشه بگی امسال دانشگاه میرم ؟ س چطور شخصیه ایا ارتباطم باهاش خوبه یا نه ؟ 

عزیز دلم امثال بخت شما باز نمیشه و اما بابت اون اقا کار خوبی کردی وگرنه تو اینده باهاش ب مشکل میخور ...

چراا از منو نمیگی تا چند بار گفتم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
2810