2777
2789
عنوان

همونینم که شوهرم می‌گفت آخر از دوست صمیمیت ضربه میبینی عکس شات بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 13536 بازدید | 265 پست
اره دیگه اون شلختگی اونو نمی‌دید که فقط زیباییاشو میدید ولی من که کلا خونه بودم ..

بهترین لطفو در حق خودت کردی.راضی هستی بعدا خودت دلت بشکنه و نابود بشی.اولویت زندگیت خودت باش و همسرت

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
اصلا دور از ذهن نیست یکی اقوام دورمون خانمه شغل خوبیم داره به دوست بیست سالش خیانت کرد.خونه دلخواهشو ...

🥲🥲🥲بیچاره

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین لطفو در حق خودت کردی.راضی هستی بعدا خودت دلت بشکنه و نابود بشی.اولویت زندگیت خودت باش و همسرت

واقعا همینطوره

🥲🥲🥲بیچاره

هزاران‌هزار زن اینجوری نابود شدن.من دوست زیاد دارم.اصلا هیچ منعی ندارم ولی خیلی با منطق راهشون میدم تو خونمخونه آدم حرمت داره.من حتی بفهمم کسی از داخل خونم چیزی حرفی ببره بیرون پاشو میبرم‌از خونم

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
2805
هزاران‌هزار زن اینجوری نابود شدن.من دوست زیاد دارم.اصلا هیچ منعی ندارم ولی خیلی با منطق راهشون میدم ...

بهترین کار همینه منم کم کم مثل این که دارم تجربه کسب میکنم باز خدارو شکر قبل از این که درد سر بزرگ بشه برام حلش کردم 

کلاسای تفریحی ثبت نام کن خونه نمون به دوستت هم نگو کلاس میری بذار کم کم عادت کنی دوستای جدید متاهل و خوبی پیدا میکنی حال روحیت هم خوب میشه بعد کلاس هم بیا خونه با انرژی بیشتر به خودت و خونه برس 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
بهترین کار همینه منم کم کم مثل این که دارم تجربه کسب میکنم باز خدارو شکر قبل از این که درد سر بزرگ ب ...

برو به زندگیت برس.هر چیزی اندازه داره.رفیق بازی زیادشم خوب نیست.من از چند تا دوستم‌ضربه خوردم چقدر گریه کردم.تا قبل اینکه سرت به سنگ بخوره کار عاقلانه ای کردی.من به شخصیت بی احترامی شد.تنها  عقلم‌اینه دوستم برا خودم تنها هستن😂چون فقط دوست منن

بنظر من شوهرت توقع بیجایی داره ،هیچ کس جای رفیق آدم رو نمیگیره و شوهرت داره اینکار میکنه که فردا تنه ...

چه کامنت مسخره ای 

کی گفته هیچکس جای رفیق رو نمیگیره؟؟

ن عزیزم کاملا در اشتباهی بیشتر خونه خراب کنها همین رفیقها هستن نمونش همسایمون همیشه دوستش پیشش بود نگو بخاطر شوهرش می اومد الانم شوهره رو از دوستش گرفت شد زن دوم

ولی صددصدر یه ۱۴ساله این کامنت رو گذشته چی بگیم که سایت پراز بچه مدرسه ای شده اونم توی همه تایپکا نظر میدن 

دوست منم ازدواج کرده و همون دوجمله اولت کافی بود تا گند بزنم بهشو رابطمو واسه همیشه تموم کنم باهاش م ...

اره دوستای آویزون و بیکار بیعار به درد میخورن

مگه هر کی ازدواج کرد پخی بوده؟

الان بحث زندگیه متاهلیه اسی هست که دوست مجردِ آویزونش میخواد خرابش کنه

دوستش اگه دوست خوبی بود انقد خودشو خراب نمیکرد خونه دوستش.بره کلاسی چیزی ثبت نام کنه حوصلش سر نره بقیه مسئول بیکاریه این خانم نیستن

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
اره دوستای آویزون و بیکار بیعار به درد میخورنمگه هر کی ازدواج کرد پخی بوده؟الان بحث زندگیه متاهلیه ا ...

حتی اگه هفته ای یکبار هم میومد من کاری باهاش نداشتم خوشحال هم میشدم. :)

چند بار با گوشی شوهرم بهش زنگ زدم اون موقع که گوشیم خراب شده بود

واویلا

این دختره صد درصد به شوهرت نخ داده شوهرتم فهمیده واسه همینم خاسته با زبون بی زبونی حالیت کنه

چرا یه زن‌متاهل باید با رفیق مجردش بتابه؟!

بعدم هیچ خط قرمزی تو زندگیش نداشته باشع که طرف از ۸صبح بیاد تاشب؟!!

این رفاقتای کوفتیو تو متاهلی چرا کنار نمیزارین بابا

واویلااین دختره صد درصد به شوهرت نخ داده شوهرتم فهمیده واسه همینم خاسته با زبون بی زبونی حالیت کنهچر ...

دیگه تمومه من نمی‌دونستم الکی دوستم شده 😭

2810