2777
2789
عنوان

اصلا از خونواده شوهرم خوشم نمیاد

143 بازدید | 18 پست

ذره ای بویی از ادمیت و انسانیت و رفتار درست نبردن 

با این حال مجبورم هفته ای یکبار برم بشینم سر سفرشون و برای دو سه ساعتی تحملشون کنم 

خیلی سعی کردم نرم اما نمیشه اینجوری زندگی خودم از هم می‌پاشه چون همسرم ب شدت گارد میگیره

حدودا پنج روز پیش مادرشوهرم رو دیدم بچم به شدت مریض بود و دید که مریض 

گفتم بعدظهر می‌خوام ببرمش دکتر با این حال تو این پنج روز یه زنگ نزد بورسه بچه رو بردی دکتر بهتر شد یا نه 

واقعا همچین کاری برای یک مادربزرگ یه کار ساده و پیش پا افتاده ست 

اما متاسفانه برای کوچکترین کارها شعورش رو ندارن 

نه خودش نه دختراش 

من حاضرم خونه خودم نون پنیر بخورم اما سرسفره این آدم نشینم 

ما خودمون هم عروس داریم خیلی به عروس و بچه اش محبت میکنیم و احترام می‌گذاریم 

نمی‌دونم چرا گیر این خونواده افتادم 

اینکه گفتم یه مثال بود کل زندگیم پر از این مقالات

واقعیت دیگه خسته شدم تازه میفهمم چقدر خونواده مهم برای تصمیم گیری تو ازدواج ....

حالا با اینکه اون تواین پنج روز یه زنگ نزده حال بچه منو لپرسه من مجبورم امشب شام برم خونش چرا چون از اول اوزوتجم همیشه جمعه ها شام اونجام انکار یه قانون....

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا برای اینکه زنگ نزده میگی بویی از انسانیت و این حرفا؟

بله

تنها زنگ نیس بخوام بشینم دونه دونه رفتاراشو بگم یه طومار بلند بالا میشه 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...
2805

خب داری با توقع بیجات هم خودتو اذیت میکنی هم اونارو . جرا باید بزنگه؟ اونم واسه خودش درگیری و بدبختی داره . همون هفته ای یبارم که میری به فا.ل نیک بگیر که شبی یبار نیست . اینجوری به قضیه نگاه کنی بهتر نیست؟

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
تو هم حالشونو نپرس بی‌تفاوت باش مریضی برای همه هست

من اینطور تربیت شدم که این چیزا مهم و ارزش 

اصلا نمیتونم هضم کنم وقتی مادر من چندین بار برای بچه ن سوپ پخته چندین بار اومده دیدنش 

چطوره که اونیکس مادربزرگش یه زنگ هم نزده 

واقعا هضمش سخته 

منم پشیمونم تو یه منطقه‌ایم اما فرهنگ ندارن! مثلا پدرشوهر دخترشو تو کوچه با کمربند کتک میزنه! ببین ب ...

یا خداااااا

حوصله داری ها بهترکه نپرسه

بحث حوصله نیست گلم 

دلم نمی‌خواد ببینمش اما مجبورم این اجبار عذابم میده

2810