2777
2789

داشتیم از مراسم تشییع برمیگشتیم از یه شهر دیگه 

تا شهر خودمون پنج ساعت راه بود

گرسنه بودیم

تو راه نگه داشتیم شام بخوریم

۲۰ نفر بودیم

شوهرم رفت برا همه غذا سفارش داد به جز من

مال همه رو هم حساب کرد

گفت تا با پسرمون بخور

پسرم اگرچه پنج سالشه ولی ماشالا ب اندازه یه نفر می‌تونه بخوره شاید تهش چهار پنج قاشق بمونه.

منم نمی‌دونستم برام سفارش ندادن

منتظر بودم بیارن

دختر خواهر شوهرم پرسید

شوهر گفت با بچه بخوره

منم تو جمع ب رو خودم نیاوردم

دختر خواهر شوهرم نصف غذاشو داد ب من

منم قبول نمی‌کردم 

ولی دیدم خیلی اصرار کرد که داشت سر و صدا میشد ب زور قبول کردم😔

حق دارم ناراحت بشم 

شما بگین برا این رفتار شوهرم چه واکنشی نشون بدم

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🙄

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

2805

خداییش خیلی بیشعوره 😐 چقد بی عقله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

غذای ۲۰نفرو حساب کرده یکی بیشتر میگرفت ورشکست میشد؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

خدا شاهده این شوهر من می بود اجداد مرحومش رو میاوردم جلوی چشمش توی همون جمع که آدم بشه 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
2810