2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم سرویسمون کرده

346 بازدید | 25 پست

شوهر من براش کار جور کرده معرفیش کرد حالا به راه خونش دوره 

یعنی از روزی ک رفته سر کار هر اتفاقی براش بیفته زنگ‌میزنه به شوهر من خاله میکنه یه بار میگه راهم دوره یه بار میگه صاحبکارم‌با من اینطور رفتار کرد یه بار میگه صاحبکارم به من دستور داد کفت این مارو بکن من حالم بد شد یعنی سرویس شده شوهرم 

حالا میبینم شوهرم میگه من ذهنم درگیر خواهرمه ماشین نداره و مشکل داره سر کارش 

روی شوهر من‌تاثیر گذاشته حرفاش و شوهر من درگیرشه نگرانشه 

همش زنگ‌میزنه ناله میکنه ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خواهرشوهرت زنگ بزن بگو عزیزم اگه انقد ناراضی هستی از کار بیا بیرون

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

2805

به خواهرش بگه تحت هیچ شرایطی شخصی سوار نشه 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
داداشه چی کار داری با تو که نیست ....اگرخدایی نکرده اتفاقی بیفته گردن شوهرت میشه .به نظرم کارش را عو ...

دقیقا منم‌همینو‌فعمیدم‌ازش و مبخام‌به شوهرم بگم ببین این خواهرت اگه اتفاقی براش بیفته مبزاره گردن تو 

اگه بد بشه میزاره گردن‌تو همچین شخصیتی داره 

خب برادرشه حسادت نکن

ربطئی نداره شما برای دوستت کار پیدا کنی هر روز زنگ بزنه بگه فلان مشکلو دارم دیگه خسته میکنه باعث زحمت و اذیت میشه، ذهنتون درگیر میکنه در کمترین حالتش

آدم نباید پررو باشه که 

کار براش پیدا کردن باید تشکر کنه و مشکلاتشو خودش حل کنه

قرار نیست هر روز زنگ بزنه بگه مشکلمو حل کنین یا مشکل دارم که

از شوهرت کوچیکتره مجرده؟

خدایا خودت میدونی فاطیما چقد تنهاست چقد کمبود داره فقط زندست خدایا من همه جا همش ازت کمک میخوام تو دفترام‌ شعرام‌ بیوگرافی‌هام‌ دلم خدایا حتی بهت تکست میدم صفحه گوشیم روشن میذارم ببینی ببخشید که اعتقادم ضعیف ولی تو بزرگیت بهم نشون بده کمکم کن خدای من جز تو کسی ندارم پشتم باش فراموشم نکن خدای من منم گناه دارم خستم منتظرمعجزتم با گریه دارم تایپ میکنم خدایا دورم شلوغ ولی از همه تنهاترم خدایا میخوام همه جا از تو پرباشه که کمتر حس بی کسی کنم خودت کس و کارم باش 

2810