2777
2789

فشارخونش ۱۳ .مدتها قهوه میخورده ولی اون اواخر باخوردنش تپش قلب و فشار خون میشده قطع کرده .ازمایش کلیه داده فقط رنینش بالا بوده 

لایک نکنید .توروخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
عزیزم چیزی نیست احتمالابخاطرفشارهای روحی وعصبی اسپاسم عضلانی گرفته اگه تپش قلب داره حتمابره دکتراعصا ...

تپش قلب قبلا داشت الان دیگه نداره .اکو هم داده گفتن خوبه همون روز که اکو داده دکتر گفته کمی ضربان قلبت بالاس ولی الان میگه ندارم ضربان 

لایک نکنید .توروخدا 
عکس رادیولوژی گرفته گفتن مشکلی نداره چند ماه پیش بخاطدر تشخیص عفونت ریه دارو مصرف میکرد

به خاطر عفونت ریه تنگی نفس گرفته چون منم عفونت ریه ام باعث تنگی نفس شدید شد که سه روز بیمارستان بستری شدم و اکسیژن بهم وصل بود اصلا نمیتونستم درست نفس بکشم الانم گاهی وقتها که جایی دود باشه یا بوی سیگارو اسپند و اسپری خوشبوکننده یا حشره کش باشه نفس تنگی میگیرم

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
شاید از کیسه صفراشم باشهدکتر متخصص ببراگه طب سنتی‌ها رو قبول داری یه طب سنتی خوبم پیدا کن ببر

سونوگرافی صفرا و شکم داده مشکلی نداشته

لایک نکنید .توروخدا 
به خاطر عفونت ریه تنگی نفس گرفته چون منم عفونت ریه ام باعث تنگی نفس شدید شد که سه روز بیمارستان بستر ...

ینی الان عفونت داره ریش ؟ یا عوارض بعد ازدرمانه ؟

لایک نکنید .توروخدا 
میترسیم چیزیش بشه .یهویی سرگیجه میگیره

سلام 

ببین تو ازمایسس الدسترون هم داره یا نه 

عددشو برام بگو 

بعدشم حتما حتما بهش بگو قرص ویتامین c جوشان روزب دو تا 1000 واحد بخوره صبح و شب 

این خیلی ضروریه

2810