2777
2789
خدا نکنه منم ترسم ازاینه دیشب بیمارستان رفتم قرص دادن از ۱۵۰پایین نیومد آمپول زدن دیگه

خیره عزیزم. الان بهتری؟ استرسی چیزی داشتی؟

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا بعداز غذا بود

اصلا بعد غذا نخواب ،حداقل بزار دو ساعت بگذره ،من این کارو کردم خیلی وقته حمله ندارم دیگه،و اینکه کافئین و چایی خیلی کم کردم ،چایی خیلی کمرنگ،بنظرم این موارد خیلی کمکم کرد ،انشالا به درد شما هم بخوره

اره منم بعد از ی اتفاقاتی دچار پانیک اتک میشدم نه مدت طولانی چندماه شاید که همین تپش قلبم شاملش میشد ...

خداروشکر من هربار داروهامو نصفه سرخود قطع کردم باز هم حمله دارم 

2805
خداروشکر من هربار داروهامو نصفه سرخود قطع کردم باز هم حمله دارم

اگی دوره تنوم کن و برو پیش دکترت تا ببینه باید دوزشو بالاببره یا پایین اوننوقع متوجه میشی چقدر تاثیرگزار بوده و چدی بگیرش چون بنظرم از سرطانم بدتره انقدر وحشتناکه حال اون لحظه ادم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
شما نوع آریتمی رو بهتون گفت ؟؟

نه هیچی نگفتن من دکتر زیاد رفتم فقط یکیشون گف آریتمی ولی بقیه گفتن مشکلی نداری،حتی اسکنم دادم گفتن قلبت سالمه و به اعصاب ربط دادن،ولی من خودم کشف کردم بیشتر از معدم و رژیم غذاییم هس،رعایت کردم خداروشکر خوب شدم

نه هیچی نگفتن من دکتر زیاد رفتم فقط یکیشون گف آریتمی ولی بقیه گفتن مشکلی نداری،حتی اسکنم دادم گفتن ق ...

خدارو شکر که خوبین 

برا منم دعا کنید 

دخترم دیشب اونقدر ترسید که نگو 

2810