چجوری بود حالتت؟ منم یه چند وقتیه وقتی شبا دراز میکشم که بخابم در حد دو سه ثانیه قلبم انگار یکی در میون میزنه. انگار یکی خالی میکنه و یه حسی تو گلوم میاد انگار نفسم قطع میشه در حد ثانیه. نمیدونم چیه خیلی میترسم
مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیدونم شمالش میشم یانه اما پارسال چندماه تپش قلب نامنظم و شدید به حدی که بدنم فلج میشد اصلا از تپشش صدایه قلبم یجور میپیچید توگوشم صدای بقیرو نمیشنیدم دورم جمع میشدن گفتن اریتمی و افتادگی دریچه آئورت دارم که چندتا دکتر رفتم و اکو و ازمایش و اینا چندتا قرص دادن به مرور خوب شدم الان چیزی نیستش دیگه
تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اره منم بعد از ی اتفاقاتی دچار پانیک اتک میشدم نه مدت طولانی چندماه شاید که همین تپش قلبم شاملش میشد اکو دادم گفتن قلبت سالمه و یسری قرص های خیلی دوز پایین دادن و گفتن کیس روانپزشک هستی رفتم پیش روانپزشک و روانشناس حتی تا بستری هم رفتم در اخر بایسری داروها و تراپی حالم خوب شد تا الان اثری ازش ندیدم فعلا
تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت