2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وای دیدی هنوز برنداشته درمیان کاش سرعت اینارو موهای سرمون داشتن

اررررره هرچقد اینا ب سرعت درمیان بجاش موهام رشدش کمه و مدام میریزه،اگه با تیغ بزنی فرداش که هیچی چندساعت بعد درمیان دوباره بخوای بزنی میسوزه با بند برداری دوباره زیر پوستی درمیان چونه حالت دونه دونه سیاه پیدا میکنه جلو بقیه ضایس باید صبرکنی تا دربیان وکس کنی همشو نمیکنه اوووووووف سرم درد گرفت بخدا شاید باور نکنی بارها بارها ب مسافرت خارجی فکر کردم همین کوفتی باعث شده کنسلش کنم اخه همش باااااید ب اینا فکر کنی یکی ببینه ابروم میره میگن دختره ریش داره گاهی مجبورم یجوری روسری سر کنم زیر چونمو سفت بگیرم معلوم نشن پارسال حامله بودم افتادم ب خونریزی رفتم بیمارستان دکتر جلو همه بهم گفت ریش داری هنوز بهش فکر میکنم حالم بد میشه 

اررررره هرچقد اینا ب سرعت درمیان بجاش موهام رشدش کمه و مدام میریزه،اگه با تیغ بزنی فرداش که هیچی چند ...

واییی دقیقا درک میکنم تازه یه وقتا میای با موچین بکنی قطع میشه و باز باید واستا تا بلندتر شه😑

چه دکتر بیشعوری بوده ها به اون چه مربوط اونم تو اون وضعیت

واییی دقیقا درک میکنم تازه یه وقتا میای با موچین بکنی قطع میشه و باز باید واستا تا بلندتر شه😑چه دکت ...

قطع شدنشون از صدتا فحش بدتره 😂😅🤦🏼‍♀️

من که دکتره رو نمیبخشم با چندتا دانشجو بالاسرم ب زور گفت بخواب معاینه شی منم شرایطم افتضاح برگشت اینجوریم بهم گفت هنوز بهش فکر میکنم از زن بودن خودم بدم میاد

نه جان عالیه من خودم ندارم ولی وقتی میرم خونه مامانم داره میزنم با خیال راحت میام خونه تروتمیز

چ خوب،گلم مرسی از پیشنهادات حتما یکی میگیره الانم قراره برم مسافرت خیلی واجبه برام