2777
2789

کاری نمیشه کرد من رو گلوم دارم😑😑😑😑

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

وای گفتی شاید باورت نشه همین الان داشتم ب این قضیه موهای چونم فکر میکردم که قراره برم مسافرت چکار کنم همه ب فکر خوش گذرونین ب فکر اینکه کجا برن چی بپوشن منم باید ب فکر موچینو ژیلت باشم اخرم زیر چونم عرعر میکنن

دختر با قیچی کوتاه کن یا ماهی یبار بند کن موجبن بزار کنار بدترش میکنه

هرروز درمیاد بخوام ماهی یه بار بند بندازم ضایعست

میگم با موچین بردارم شاید ریشه هاشون ضعیف شه دیگه درنیان

وای گفتی شاید باورت نشه همین الان داشتم ب این قضیه موهای چونم فکر میکردم که قراره برم مسافرت چکار کن ...

وای دیدی هنوز برنداشته درمیان کاش سرعت اینارو موهای سرمون داشتن

وای گفتی شاید باورت نشه همین الان داشتم ب این قضیه موهای چونم فکر میکردم که قراره برم مسافرت چکار کن ...

عزیزم اپی لیدی تو‌سفر داشته باش تو خونه هتل اینا بزن ب برق ی دقیقه چونه ات رو تمیز کن راحت

2810