با کت چرن و بوت بلند پوشیده بودم چقدرم به خودم رسیده بودم با کلاه فرانسوی اینجوری مثلا تو مهمونی خانوادگی رفته بودم همه گفتن قشنگن یهو از در که رفتم تو دیدم چشاش چهارتا شد شوهرمم دیر اومد رفته بود ماشین پارک کنه پدر شوهرم گفت تووهمینجوری اومدی گفتم آره زشته گفت علی کجاست گفتم داره میاد بدون هیچ سلامی ما خیلی مدرن ازدواج کردیم اصلا سنتی نبود حتی مت پیشنهاد از دواج دادم
احه من هیچ وقت خیلی پوشیده نرفتم خونشون شلوارمو اولین بار نبود که میپوشیدم پیششون
در هر صورت آخرین بارشون نخواهد بود حتی شده با نگاهشون بهت میفهمونن
قطع رابطه هم کنی نمیتونی پای شوهرت رو از خونهی مادرش ببری اون میره سر میزنه و تو جدا میشی و هررر مهمونی بشه اونطرف نمیتونی بری شاید شوهرت مجبور بشه تنها بره که باز تو اذیت میشی تنهایی، ببین اگر برات مسئلهای نیست قطع رابطهی کامل اگر نه که یه گوشت در باشه یکی دروازه بالاخره بعداز چند سال هم که شده عادت میکنن و تموم میشه این موضوع
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اون سر من داد زد من داشتم سکته میکردم نباید بیاد معذرت خواهی دو سه بارم میخواست رو شوهرم دست بلند کن ...
من از شوهرت حس خوبی نگرفتم رفتارش اصلا درست نبوده
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
بیشتر به استایل های کلاسیک (بوت بی شلوار دامن کوتاه یقه اسکی و بارونی بلند و کلاه فرانسوی زیباست)
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂