2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جسارت نباشه به شما 

ولی فاز کلاه فرانسوی رو تو ایران و با استایل های ایرانی نمی‌فهمم 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

با تیپت مشکلی نداشتم ب خودت مربوطه ولی خدایی کلاه فرانسویییییییی

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

2805
خب از اول میدونستی با همچین خانواده‌ای داری وصلت میکنی یا اونطوری جلوشون نپوش یا اینکه دیگه از حرف ه ...

احه من هیچ وقت خیلی پوشیده نرفتم خونشون شلوارمو اولین بار نبود که میپوشیدم پیششون 

شوهرت درواقع غیرت نداره که باهات کاری نداره 

اگه مهم بودی براش 

حتما تذکر میداد ونمیذاشت طوری لباس بپوشی که انگشت نما بشی 

با کارپدر شوهرت کاری ندارم 

کلی گفتم 

روغن فکرا ریپ نزنین چون جوابتونو نمیدم 

بیخیال 

خانواده شوهر منم مذهبین از این نگاه ها داشتن 

مهم همسرته بقیه رو بیخیال 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

چقدر بی ملاحظه ای ...

حالا چی میشد یکم رعایت میکردی که انقد ناراحتی پیش نیاد پدر و پسر دعوا نیفتن

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

چقدر خوب که همسرت کنارته عزیزم ایشون هم باید عادت کنه دیگه وقتی اومدن خاستگاری شما حتما راجبتون تحقیق کردن این پوشش حق شماست و کسی اجازه ی دخالت نداره شما نمیتونی خودت و به خاطر بقیه عوض کنی چه خوب که درو نیستی 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
کلاه فرانسوی دیدی ؟

واقعیتش خیلی جالب نیست
😪🤐 استارتر یعنی تو حدود سه هفته قهر کردی؟ اگر جای خودت و شوهرت عوض میشد حاضر بودی سه هفته از پدرت دور باشی و قهر کنی؟
شوهرت پای سفره پدرمادر بزرگ شده پدرش زحمتشو کشیده انوقت اینجوری میکنه ... تو همسرشی باهاش آشنا شدی خودت هم بهش پیشنهاد ازدواج دادی
چی بگم... شوهرت یکمی بی غیرت نیست؟!

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

کلاه فرانسوی دیدی ؟

:/

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

از این تیپی که توصیف کردی من بی حجابی برداشت نکردم

خانواده شوهر منم مذهبین؛ پدرشوهرم خیلی مومنه ولی واقعا مرد خوبیه اصلا به این چیزا کاری نداره

اما خود من بخوام مهمونی جایی برم که مذهبی ان زیاد باز نمیپوشم چون در وهله اول از نگاهشون معذب میشم در وهله دوم نمیخوام دلخوری پیش بیاد

ولی خونه خودم نه؛ چون همه میدونن و اگر معذبن میتونن نیان

2810