2777
2789
بله برای ما هم همینطوره و اتفاقا باید همینطور هم باشه. ما هم خودمون برای بقیه رعایت میکنیم و هم دیگر ...

درک کنید درک اونا تازه عقد کردن تازه این چیا دیدن همون لوس بازی ها رمانتیک ها تازه دیدن زن وشوهری که ۱۰ سال ۲۰ سال گذشته از ازدواجشون فرق میکنه منم میومدم تو تیم شما شما از افکار آدم ها چه میدونید شاید اون موقع که ما شب با همسرمون ارتباط ...... بوده این خانم یا آقا مجرد بودن باخود ارضایی خودشون تخلیه میکردن بااین افکار خوابشون نمیبرده 

شما چرا اینجوریی؟؟ حالت خوشه؟به چی میخاد حسادت کنه ایشون؟ به کنار هم خابیدن یه زنو شوهر یا به حموم ر ...

نه به رابطه جنسی که هر مرد و زنی اراده کنن میتونن داشته باشن.

حتی حیوانات هم انجامش میدن.

کلا فاز فکریش همینه و اصرار هم داره که درست میگه ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درک کنید درک اونا تازه عقد کردن تازه این چیا دیدن همون لوس بازی ها رمانتیک ها تازه دیدن زن وشوهری که ...

😁😁😁

خیلی خوبی. 

اگر هم فکر کردی من از حرف هات حرص میخورم یا کم میارم یا ... ، باید بگم در اشتباهی. 

شما ادامه بده ... 😁

وقتی نمیتونی استدلال منطقی داشته باشی و به هر دری میزنی تا فقط حرف خودت رو اثبات کنی.

خواهرم میگفت یک دختر ۲۰ ساله آمده پیشم گفته سر نیاز جنسی به اولین خواستگار بله گفته شوهره معتاد قاچاق چی اول نفهمیده بعد ازدواج فهمیده بعد شوهرش مواد میزد حالبش نمی‌شده اتو داغ چسبونده به تن دختره دختره آویزون میکرده بعدش اون دختر خود کشی کرد بعدا تو وسایلش متوجه شدن حامله هم بوده 

خواهرم میگفت یک دختر ۲۰ ساله آمده پیشم گفته سر نیاز جنسی به اولین خواستگار بله گفته شوهره معتاد قاچا ...

💔

خب این موضوع الان چه ارتباطی داره با مسئله استارتر یا بحث هایی که داشتیم ؟ 

💔خب این موضوع الان چه ارتباطی داره با مسئله استارتر یا بحث هایی که داشتیم ؟

بحث اینه تواین جامعه ای که فضای مجازی هست همه نوجوان ها جوان ها ازطریق فضای همه چی دیدن متوجه شدن یک جور زودتر به بلوغ رسیدن بعضی ها سر حیا نیازشون سرکوب کردن تا موقع ازدواج حالا که ازدواج کردن باید اجازه بدیم تا براشون عادی بشه 

معمولا یسری از ادما رو کمبودی که خودشون دارن خیلی حساس میشن و گارد میگیرن حتی اگه به اشتباه باشه

نمیدونم چی بگم. 

از طرفی دوست ندارم یموقع حرفی بزنم که ناراحتی پیش بیاد. 

دارم تلاش میکنم فقط روی مواردی که تو کامنت ها گفته شده ، بحث کنم. 

2810