2777
2789
نه عزیزم خواهرم مطمئنم باهرکی هم کلام نمیشه مطمئنم

خب خداروشکر.اخه اگه از لحاظ منطق به شما ببره منم دوس ندارم باهاش هم کلام شم

کوتاه نیای گناه داره.

در ضمن‌اونجا که گفتم ۲ ماهه پیش شوهرت نخابیدی چون خودت گفتی بهمون.نه تاپیکاتو دیدم نه چیزی،خودت با افتخار گفتی ۲ ماهه با شوهرم رابطه ندارم،اگه تو روانشناسی باید بدونی شوهرت شاید نیاز جنسی داشته باشه چجوری ولش کردی به حالِ خودش؟برای خودت گفتم گناه میکنی بعدا پشیمون میشی از کارت

زندگیت به من‌مربوط نیست اونوقت زندگیه همه ی زنا به تو مربوطه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا. حتی اطرافیان من اونهایی که وسواس هم ندارن ، اتاق خواب شخصی خودشون رو یک فضای کاملا خصوصی میدو ...

بخدا من که مهمون بیاد کلا در اتاقمو میبندم و در اونیکی اتاق رو باز میزارم راهنمایی میکنم که برن تو اون اتاق لباس عوض کنن ووسیله بزارن چون خیلی حساسم واقعا.البته خداروشکر مهمونامونم همه شعور دارن واین قضیه رو درک میکنن

خب خداروشکر.اخه اگه از لحاظ منطق به شما ببره منم دوس ندارم باهاش هم کلام شمکوتاه نیای گناه داره.در ض ...

زندگی خصوصی زن ها بهم مربوط نیست ولی اینکه حسادت دارن سر حسادت میخوان جدایی بندازن به من مربوطه

میدونی نظر من چیه من حدس میزنم اینا دروغ هست که یک خواب داریم یا باهم حموم رفتن همچین چیزی محال هست ...

وای چقدر رمانتیک و چقدر حسادت برانگیز !! 🥹

حوله میده به همسرش !! 

پشتش رو لیف زده !! 

وای منم حسودیم شد !! 🥹

دوست عزیز ببخشید ولی شما کلا مشکوکی ! 

راحت قضاوت میکنی ،

میگی حرف های استارتر دروغه ، 

و ... 

به نظرت برای چی باید بیاد دروغ بگه ؟؟ 

آدم پررو ندیدی تا الان ؟؟ 

نخیر رابطه داشتن تو خونه مردم به خودشون مربوط نیست. 

اینکه شما دوست نداری آداب مهمان بودن رو رعایت کنی ، بحثش فرق داره. 

بخدا من که مهمون بیاد کلا در اتاقمو میبندم و در اونیکی اتاق رو باز میزارم راهنمایی میکنم که برن تو ا ...

بله برای ما هم همینطوره و اتفاقا باید همینطور هم باشه. 

ما هم خودمون برای بقیه رعایت میکنیم و هم دیگران باید برای ما رعایت کنن. 

وای چقدر رمانتیک و چقدر حسادت برانگیز !! 🥹حوله میده به همسرش !! پشتش رو لیف زده !! وای منم حسودیم ش ...

میگم بحث فقط رابطه .بله من اینطوری فکر میکنم هدفش ازاین دروغ اینه حق همه بهش بدن حسادتش پنهان کنه 

زندگی خصوصی زن ها بهم مربوط نیست ولی اینکه حسادت دارن سر حسادت میخوان جدایی بندازن به من مربوطه

وقتی نمیتونی استدلال منطقی داشته باشی و به هر دری میزنی تا فقط حرف خودت رو اثبات کنی. 

شما چرا اینجوریی؟؟ حالت خوشه؟

به چی میخاد حسادت کنه ایشون؟ به کنار هم خابیدن یه زنو شوهر یا به حموم رفتنشون؟ حالت خوشه؟

2810