2777
2789
هرکی نه ولی بیشتر از مرد تو معرض حسادت هستیم تامرد

تو کلادرک از معنی لغات نداریا

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
بخاطر حرفم دلیل دارم یک نمونش همین کاربر همین رابطه بد مادر شوهر عروس خواهرشوهر زن داداش یا حرف وحدی ...

اتفاقا باید بدونی که رذیلت های اخلاقی یا همون ضد ارزش ها مثل :

حسادت 

بخل

حرص و طمع

خودمحوری

خودشیفتگی

تنوع طلبی

قدرت طلبی

و ....

تو همه ما آدم ها وجود داره و بستگی داره که ما درون خودمون رشدشون بدیم یا اینکه باهاشون مبارزه کنیم.

🌸 پس به " انتخاب ما" بستگی داره. 

پس نگو که حسادت رو تو مردها ندیدی ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی منو نمیشناسن وحجابم کامله قیافه هم عادی دارم اهل آرایش هم نیستم چه معنی داره خصوصا قدو بالا نگا ...

درمان کن‌خودتو . جدی میگم 

چرا باید بین انواع تفکرها ، حسودی اولین گزینه ای باشه که میاد ذهنت ؟ هزاران فکر ممکنه تو نگاه های دیگران بهت وجود داشته باشه 

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
2805
دقیقا اگه مردا حسود نبودن اینهمه جنگ وقدرت طلبی و زیر اب زنی نبود به ولله

مردا‌تازه خبرچینم هستن  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
مرسی عزیزدلمممم اره این سری سپردم به خودش ان شاءالله بهترینا برات رقم بخوره گلم😍

در هر مرحله از زندگی اول توکل بر خدا و صبر .حق کسی رو ضایع نکن و نگذار کسی حقت رو ضایع کنه.آینده مال شماست.دلتون شاد.🥰🌹💖

با چادر قیافه معمولی دارم چه ریخت وقیافه ای هستم

از اونی که با نگاه بهت حسودی کرده بپرس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا باید بدونی که رذیلت های اخلاقی یا همون ضد ارزش ها مثل :حسادت بخلحرص و طمعخودمحوریخودشیفتگیتنو ...

دیدم تومرد ها ولی نه تومسایل جنسی یاجنس مخالف قیافه تیپ مورد بوده مادر به دخترش حسادت داشته که چرا دخترش اول زندگی رابطه داره درصورتی که شوهرش بوده خودشون خیلی اینکاره بودن 

اسی بهم جواب بده چرا وقتی گفت جای من و شوهرم رو باهم بنداز جای جفتشون رو تو هال ننداختی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بانو ببین بحث تاپیکو به کجا کشوندی

اسی بگو دیگه بیرونشون کردی یا هنوزم تلپ شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیدم تومرد ها ولی نه تومسایل جنسی یاجنس مخالف قیافه تیپ مورد بوده مادر به دخترش حسادت داشته که چرا د ...

حسادت تو ذات همه آدمها هست چه مرد چه زن.اینکه میگی ناف زن رو با حسادت بریدن از رو چه عقلی میگی.متاسفم واقعا که خودمونم به خودمون رحم نمیکنیم

دیدم تومرد ها ولی نه تومسایل جنسی یاجنس مخالف قیافه تیپ مورد بوده مادر به دخترش حسادت داشته که چرا د ...

چون شما ندیدی ، دلیل نمیشه وجود نداشته باشه.

ما نمیتونیم میلیون ها یا میلیاردها آدم رو بر اساس چند نفر محدود تو اطرافمون قضاوت کنیم. 

2810