2777
2789
الان آمدم ببینم چجوری به خدمتم میرسی حرف حق زدم دقیقا درسته من قدم ۱۷۵ هست ولی ظرافت زنانه هم دارم ب ...

چه ربطی داره 🤣🤣🤣🤣🤣 هر چپ چپ نگاه کردن ینی حسودی ؟ 🤣🤣🤣 

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
الان آمدم ببینم چجوری به خدمتم میرسی حرف حق زدم دقیقا درسته من قدم ۱۷۵ هست ولی ظرافت زنانه هم دارم ب ...

چرا باید بهت حسادت کنن درصورتی که تورو نمیشناسن.شاید به چشم بقیه زیبا نباشی .واقعا چرا اینقد اصرار داری بگی زنا حسودن ؟توروخدا اخلاق خودتو به همه نچسبون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این که مهربون باشی با عقدی و اینا رو کاری ندارم . ولی متنفرم کسی بره تو تخت شخصی کسی بخوابه . حیا ند ...

دقیقا. 

من تو تاپیک قبلی استارتر هم گفتم اتاق شخصی زن و شوهر حرمت داره و یک فضای کاملا خصوصی محسوب میشه. 

زن یعنی مادر مقدس ترین اسم حیا لطافت ولی حسادت هم هست چرا انکار میکنیم

وا یعنی ما زنا هرکی رو ببینیم بهش حسادت میکنیم 

خودم بارها شده آدم های موفق رو تحسین کنم ولی حسادت نمیکنم سعی میکنم بهترین ورژن خودم باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
چون تو کامنت هات یجورایی به همه زن ها توهین کرده بودی و تاپیک هم قفل بود ، امروز برات تاپیک زدم و تگ ...

بخاطر حرفم دلیل دارم یک نمونش همین کاربر همین رابطه بد مادر شوهر عروس خواهرشوهر زن داداش یا حرف وحدیث بین زن ها پیش میاد زن یعنی مادر مقدس ترین کلمه .زن نجابت حیا ظرافت ولی اینم خصوصیاتش هست بعضی هاکمتر بعضی هابیشتر 

عزیزم میشه بگی چرا حرف حدیث بین خانم هاپیش میاد چرا رابطه مادرشوهر عروس همیشه زبان زد بوده هست اصطلا ...

چون زنا لطیفن وحساس.هر حرفی رو صدبار با خودشون تکرار میکنن چون تحمل ناملایمات رو ندارن براشون تحملش سخته چون بی احساس نیستن.مردا فوقش میگن به ....م ول میکنن ولی زنا نمیتونن بی تفاوت باشن

چه ربطی داره 🤣🤣🤣🤣🤣 هر چپ چپ نگاه کردن ینی حسودی ؟ 🤣🤣🤣

والا شاید گفتن ایش این چه ریخت و لباسیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
عزیزم میشه بگی چرا حرف حدیث بین خانم هاپیش میاد چرا رابطه مادرشوهر عروس همیشه زبان زد بوده هست اصطلا ...

اتفاقا اگر به گفتن باشه ، باجناق ها رو میگن که با هم فامیل نمیشن ! با هم رقابت دارن و ... 

و موارد دیگه .... 

دوست عزیز آدم ها صفر و صد نیستن و تو تاپیکی که برات زدم ، توضیح دادم. 

2810