2777
2789
عنوان

دخترای باکره حاضرید با پسری ازدواج کنید که قبلا رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5485 بازدید | 234 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی

از مردایی که هول بازیشونو میکنن هزار تا کار خاک برسری میکنن بعد واسه ازدواج میرن سراغ آفتاب مهتاب ندیده ترین دختر متنفرم

خوب یکی مثله خودتو بگیر دیگه

هزار تا بیماری و مریضی رو به دختر بیگناهی که باهاشون ازدواج کرده انتقال میدن

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔

دوستان یه صلوات برای سلامتی مادرم بفرستید خدا خیرتون بده♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔
ببخشیدا اگه یهو از گذشتش ایدز اورد چی

دقیقاً اینم یکی از دلایل من برای عدم ازدواج با مرد بی بند و باره...اتفاقاً الان تو کشورمون ایدز آمارش بالا رفته و برخلاف گذشته دلیل اصلیش شیوع روابط جنسی پرخطر و خارج چارچوبه در حالی که تا چند سال پیش علت شیوع ایدز سرنگ مشترک و اعتیاد و اینا بود اما الان به خاطر همین تفکرات گذشته هر کس به خودش مربوطه و فلان با موج ایدز و اچ پی وی و... روبرو هستیم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خب پسرا مگه دختری نمیخوان که پرده داشته باشه دخترا هم حق دارن پسری بخوان پرده نزده باشه

چقد دلت خوشه. نصف بیشتر دوستام باکره نبوده با دوس پسراشون یا سنتی ازدواج کردن. اینم مطمئن باش اکثر مردا رابطه داشتن. مهم اینه ذاتش خوب باشه شاید تو اون دوره تو نبودی نیاز داشته ولی الان ک تویی بهت وفاداره.

به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطیاز مردایی که هول بازیشونو میکنن هزار تا کار خاک برسری میکنن بعد واسه ازدو ...

دقیقا 👍

و این حرفای روشن فکری که گذشته مهم نیست انگار فقط برای مردا صدق می کنه

همین سایت اگر یه دختر تاپیک بزنه رابطه داشتم شرحه شرحه میکننش

چیز بد برای هر دو بده

2810