2777
2789
عنوان

آبجیم متاهله با بچش اومده خونه پدریمون محل سگگگگگگگ بهش ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 6701 بازدید | 157 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرمن از این فرصت استفاده کن ،وقتی بره تا سال دیگه غصه میخوری کهه چرا این سری تلافی نکردی، بیرون که ...

چون مادرشوهرش عمه ی منم میشه و همه فامیلیم میترسم بشینه تو خونواده پدریمون بگه و ابرو ریزی باشه. دیگه اونا هم از من بدشون میاد هر چند خیلی دل خوشی ازشون ندارم ولی دیگه بد میشه. 

دیگه میخوام عین خودش بد باشم. چون خیلی شخصیتمو خورد کرد. البته میدونم همین که محلش ندم انگار وجود خا ...

فقط ببین من چون تجربه دارم تو این مورد این ادمها سمی هسن بلدن موقعیتو بتابونن مظلومه خودشون بشن جوریکه مادر هم به اونها حق بده زیاد باهاش جروبحث نکن یه وقت بگن تو دعوا میگیری باهاش 

همین بی محلی عالیه سگ محلش کن

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
چون مادرشوهرش عمه ی منم میشه و همه فامیلیم میترسم بشینه تو خونواده پدریمون بگه و ابرو ریزی باشه. دیگ ...

اگه خودش نمیترسید آبروش بره پیش خانواده شوهرش،مطمئن باش مثل خانواده مادریت که میدونن... یه جوری رفتار میکرد که الان اونام میدونستن، از هیچ نقطه ای ضعف نشون نده چون طرف مقابل از نقطه ضعفت استفاده میکنه

بگو به مادرشوهرت میگم انگار عروست قصد داره اینجا هم برای خودش نگه داره انگار زندگی باپسرت براش قانع ...

مطمئن باش اونا طرف عروسشون میگیرن و همونو همیشه میکوبن تو صورت ابجیم که دیدی گفتیم خواهرت فلانه خواهرت بهمانه؟ حالا بهت ثابت شد؟ 

اینجوری ان اونا.

تازه باهام سرسنگین میشن اگه یه وقت گذرم بهشون بیوفته دیگه اصلا کاریم ندارن نگامم نمیکنن. پس بهتره بیخیال این گزینه ی شوهرشو مادرشوهرش بشم

والا من بعد عقدم داداشم اتاقمو تصاحب کرد

هر چند ماهم میرفتم خونه پدریم بزور از اتاقش میرفت بیرون

از این اخریا ک کلا گفت نیا توی اتاق الان ماله منه مو شوهرم وسط های میخوابیدیم😐

الانم ک بخاطر دلایلی یساله نرفتم

اگه خودش نمیترسید آبروش بره پیش خانواده شوهرش،مطمئن باش مثل خانواده مادریت که میدونن... یه جوری رفتا ...

خانواده شوهرش بابا پشتشن میگم.

اونو قبولش دارن. من اگه زنگ بزنم فقط خودمو بد کردم.

اونوقت خواهرمم برا اینکه از خودش دفاع کنه تعریف میکنه که من سلیطه بازی در اووردم واسه اتاق، بدتر میشه.

اونا هم ازم رو برمیگردونن حتی اگه بین ما خوب بشه اونا ولی فراموششون نمیشه.

2810