2777
2789
عنوان

آبجیم متاهله با بچش اومده خونه پدریمون محل سگگگگگگگ بهش ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 6699 بازدید | 157 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی چند سالته نوجوونی؟

تعجب می‌کنم از کامنت ها 

دو تا خواهر دعوا کردن که واسه همه پیش میاد یه چیزی بین خودشون گذشته

چطور این همه دید این بنده خدا رو منفی میکنید ؟

عزیزم من میدونم کار خواهرت اشتباه بوده

اصلا هم نمیگم باهاش آشتی کنی یا نه 

ولی کینه اصلا چیز خوبی نیست 

احتمال میدم سنت پایین باشه 

رفتار خواهرت هم بچه گونه ست 

ولی مسئله رو اونقدر جدی نکن تو ذهنت 

با مامانت صحبت کن که اذیتی 

واسه ت کمد بخره تو اتاق شخصی خودت بزاری 

ولی فکر نکن الان خواهرت ظالم ترین فرد جهانه 

نمیدونم دلیل رفتارش چیه ولی تو از یه روش دیگه حلش کن 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهم میگفت حقته باهات اینجوری رفتار کنن تا میتونست تازوند تا میتونست دعوا کرد میگفت حقته باهات بد باش ...

چرا حقته؟؟؟! بگو تو برو توله و شوهرتو جمع کن. به کوری چشمش تا میتوووونی تو مجردیت خوش بگذرون

2805
عزیزم هرکس نقطه ضعف و قوت های خودش رو داره، اون دوستمون که گفت تهدیدش کن به شوهرو مادرشوهرش میگی رو ...

دیگه میخوام عین خودش بد باشم. چون خیلی شخصیتمو خورد کرد. البته میدونم همین که محلش ندم انگار وجود خارجی نداره همین به اندازه کافی براش زجر اور هست. وگرنه وقتی باهاش بحث میکردم مقابله میکردم اون بدتر میکرد تاثیری روش نداشت.

35 سالشه

نمیخوام بدگویی یا غیبت کنم از خواهرت ولی با توجه با چیزایی که تعریف کردی این رفتارِ نرمالِ یه خانم 35 ساله نیست

بهترین راه حل اینه که خودتو کنار بکشی اصلا ارزششو نداره باهاش بحث کنی چون قرار نیست با این بحثا تغییری کنه فقط بیشتر لج میکنه اعصاب همتون بهم میریزه

به نظرم چون ازدواج کرده و از اون خونه رفته میترسه کسی جاشو بگیره

میخواد بگه من هنوز هستم خخخ

منم خیلی رفتارا دیدم خیلی. مخصوصا حمایت خونوادم ازش

خیلی دلم میشکست

بهم میگفت چشمات ریزن

بعد حدس بزن الان بعد چندددد سال چه مریضی گرفته ؟؟؟

یه مریضی که کنترل عضلات صورتش دست خودش نیست یه چشماش باد میکنه اون یکی همون سایز میمونه 😂😂😂😂😁👍👍👍👍

خدا چه تو خالی میزنه چقدر دقیق !!!!

رفته بودیم رستوران اینجوری شده بود بهش گفتم کاش نمیومدی 😌😌

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
اسی چند سالته نوجوونی؟تعجب می‌کنم از کامنت ها دو تا خواهر دعوا کردن که واسه همه پیش میاد یه چیزی بین ...

اره ظالم ترین ادمه که با من اینکارو کرد.

کاربرا هم درد منو عمیقا دارن میفهمن که اتفاقا دارن درست نظر میدن. من به همون اندازه ای شکستم که همین کاربرا میدونن

دیگه میخوام عین خودش بد باشم. چون خیلی شخصیتمو خورد کرد. البته میدونم همین که محلش ندم انگار وجود خا ...

بنظرمن از این فرصت استفاده کن ،وقتی بره تا سال دیگه غصه میخوری کهه چرا این سری تلافی نکردی، بیرون که رفت وسایلش رو بذار بیرون وسایل خودت رو بچین،وقتی سلیطه بازی رو شروع کرد یکبار برای همیشه ادبش کن بگو الان زنگ میزنم مادرشوهرت اون بینمون قضاوت کنه که تو عروس اونایی یا دختراین خونه

اسی چند سالته نوجوونی؟تعجب می‌کنم از کامنت ها دو تا خواهر دعوا کردن که واسه همه پیش میاد یه چیزی بین ...

خواهرش ۳۵ سالشهههههههه اخه کم که نیست

کینه نه ولی کم سنی نداره خواهره برا این رفتارها

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
2810